Запис Детальніше

Експрес-метод ідентифікації білого цукру

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Експрес-метод ідентифікації білого цукру
Экспресс-метод идентификации белого сахара
Rapid identification method for white sugar
 
Creator Адамович, В. П.
Адамович, В. П.
Adamovich, V.
Чернявська, Л. І.
Чернявская, Л. И.
Chernyavska, L.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
 
Subject білий цукор
цукрові буряки
цукор-сирець
крохмаль
ідентифікаці
белый сахар
сахарная свекла
сахар-сырец
крахмал
идентификация
white sugar
raw sugar
starch
identification
beet sugar
 
Description Розроблено методику визначення вмісту крохмалю в цукрі фотоколориметричним методом, що дозволяє здійснювати ефективний моніторінг білого цукру та ідентифікувати цукор різного походження. Встановлений вміст крохмалю в цукрі з буряків – 3-10,5 мг/кг, а з цукру-сирцю – 60-650 мг/кг.
Разработана методика определения содержания крахмала в сахаре фотоколориметрическим методом, позволяющим осуществлять эффективный мониторинг белого сахара и идентифицировать сахар различного происхождения. Установленное содержание крахмала в сахаре из свеклы - 3-10,5 мг / кг, а из сахара-сырца - 60-650 мг / кг.
Developed the method of determination of the content of starch in sugar by photocolorimetric method , that enables effective monitoring of white sugar and identify different origin of sugar. Established starch content in sugar from beets - 3-10,5 mg / kg, and raw sugar - 60-650 mg / kg.
 
Date 2013-01-24T10:41:39Z
2013-01-24T10:41:39Z
2008
 
Type Thesis
 
Identifier Адамович, В. П. Експрес-метод ідентифікації білого цукру / В. П. Адамович, Л. І. Чернявська, Л. С. Клименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доп. - 2008. - Часть ІІ. - С. 180.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5552
 
Language other