Експрес-метод ідентифікації білого цукру
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Експрес-метод ідентифікації білого цукру
Экспресс-метод идентификации белого сахара Rapid identification method for white sugar |
|
Creator |
Адамович, В. П.
Адамович, В. П. Adamovich, V. Чернявська, Л. І. Чернявская, Л. И. Chernyavska, L. Клименко, Л. С. Клименко, Л. С. Klimenko, L. |
|
Subject |
білий цукор
цукрові буряки цукор-сирець крохмаль ідентифікаці белый сахар сахарная свекла сахар-сырец крахмал идентификация white sugar raw sugar starch identification beet sugar |
|
Description |
Розроблено методику визначення вмісту крохмалю в цукрі фотоколориметричним методом, що дозволяє здійснювати ефективний моніторінг білого цукру та ідентифікувати цукор різного походження. Встановлений вміст крохмалю в цукрі з буряків – 3-10,5 мг/кг, а з цукру-сирцю – 60-650 мг/кг.
Разработана методика определения содержания крахмала в сахаре фотоколориметрическим методом, позволяющим осуществлять эффективный мониторинг белого сахара и идентифицировать сахар различного происхождения. Установленное содержание крахмала в сахаре из свеклы - 3-10,5 мг / кг, а из сахара-сырца - 60-650 мг / кг. Developed the method of determination of the content of starch in sugar by photocolorimetric method , that enables effective monitoring of white sugar and identify different origin of sugar. Established starch content in sugar from beets - 3-10,5 mg / kg, and raw sugar - 60-650 mg / kg. |
|
Date |
2013-01-24T10:41:39Z
2013-01-24T10:41:39Z 2008 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Адамович, В. П. Експрес-метод ідентифікації білого цукру / В. П. Адамович, Л. І. Чернявська, Л. С. Клименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доп. - 2008. - Часть ІІ. - С. 180.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5552 |
|
Language |
other
|
|