Методи визначення декстрану в цукровому виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методи визначення декстрану в цукровому виробництві
Методы определения декстрана в сахарном производстве Methods of determination of dextrane are in a saccharine production |
|
Creator |
Кислуха, Л. Б.
Кислуха, Л. Б. Kisluha, L. Мусійчук, І. В. Мусийчук, І. В. Musiychuk, I. Рева, Л. П. Рева, Л. П. Reva, L. Виговський, В. Ю. Выговский, В. Ю. Vigovskij, V. |
|
Subject |
декстран
декстрин dextrane сатурація дифузійний сік сатурация диффузионный сок aturation diffusive juice |
|
Description |
Вивчення і порівняння широкого діапазону існуючих методів дозволило прискорити розробку найбільш швидкого і точного методу, який би міг найбільш ефективно застосовуватися в умовах лабораторій цукрових заводів. Изучение и сравнение широкого диапазона существующих методов позволило ускорить разработку наиболее быстрого и точного метода, который бы мог наиболее эффективно применяться в условиях лабораторий сахарных заводов. A study and comparison of wide range of existent methods allowed to accelerate development of the most rapid and exact method that would most effectively be used in the conditions of laboratories of sugar-houses. |
|
Date |
2013-01-24T11:37:46Z
2013-01-24T11:37:46Z 1995 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Методи визначення декстрану в цукровому виробництві : тези доповідей 61 студентської конференції / Л. Б. Кислуха, Т. М. Мусійчук, Л. П. Рева, В. Ю. Виговський. - УДУХТ, 1995.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5561 |
|
Language |
other
|
|