Запис Детальніше

Методи визначення декстрану в цукровому виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи визначення декстрану в цукровому виробництві
Методы определения декстрана в сахарном производстве
Methods of determination of dextrane are in a saccharine production
 
Creator Кислуха, Л. Б.
Кислуха, Л. Б.
Kisluha, L.
Мусійчук, І. В.
Мусийчук, І. В.
Musiychuk, I.
Рева, Л. П.
Рева, Л. П.
Reva, L.
Виговський, В. Ю.
Выговский, В. Ю.
Vigovskij, V.
 
Subject декстран
декстрин
dextrane
сатурація
дифузійний сік
сатурация
диффузионный сок
aturation
diffusive juice
 
Description Вивчення і порівняння широкого діапазону існуючих методів дозволило прискорити розробку найбільш швидкого і точного методу, який би міг найбільш ефективно застосовуватися в умовах лабораторій цукрових заводів.
Изучение и сравнение широкого диапазона существующих методов позволило ускорить разработку наиболее быстрого и точного метода, который бы мог наиболее эффективно применяться в условиях лабораторий сахарных заводов.
A study and comparison of wide range of existent methods allowed to accelerate development of the most rapid and exact method that would most effectively be used in the conditions of laboratories of sugar-houses.
 
Date 2013-01-24T11:37:46Z
2013-01-24T11:37:46Z
1995
 
Type Thesis
 
Identifier Методи визначення декстрану в цукровому виробництві : тези доповідей 61 студентської конференції / Л. Б. Кислуха, Т. М. Мусійчук, Л. П. Рева, В. Ю. Виговський. - УДУХТ, 1995.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5561
 
Language other