Запис Детальніше

Повышение эффективности очистки диффузионного сока : теория и практика

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Повышение эффективности очистки диффузионного сока : теория и практика
Підвищення ефективності очищення дифузійного соку : теорія і практика
Increase of efficiency of cleaning of diffusive juice : theory and practice
 
Creator Хомичак, Л. М.
Хомічак, Л. М.
Homichak, L.
Петриченко, И. Б.
Петриченко, І. Б.
Petrichenko, I.
Выговский, В. Ю.
Виговський, В. Ю.
Vigovskij, V.
Калиниченко, А. Н.
Калініченко, О. М.
Kalinichenko, O.
 
Subject дифузійний сік
сатурація
термостійкість
диффузионный сок
сатурация
термоустойчивость
diffusive juice
saturation
termoustoychivost
 
Description У статті представлено нове устаткування для очищення дифффузионного соку, розроблене на кафедрі технологи цукру і підготовки води. А також його технологічні переваги після впровадження на ряду заводів України і Росії.
В статье представлено новое оборудование для очистки дифффузионного сока, разработанное на кафедре технологи сахара и подготовки воды. А также его технологические преимущества после внедрения на ряде заводов Украины и России.
In the article a new equipment is presented for cleaning of дифффузионного juice, worked out on a department technologists of sugar and preparation of water. And also his technological advantages after introduction on the row of plants of Ukraine and Russia.
 
Date 2013-01-24T12:04:28Z
2013-01-24T12:04:28Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Хомичак, Л. М. Повышение эффективности очистки диффузионного сока : теория и практика / Л. М. Хомичак, И. Б. Петриченко, В. Ю. Выговский, А. Н. Калиниченко // Сахар. – 2009. – № 11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5566
 
Language other