Запис Детальніше

Очищення соку ІІ сатурації термоактивованим глауконітом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Очищення соку ІІ сатурації термоактивованим глауконітом
Очистка сока ІІ сатурации термоактивированным глауконитом
Cleaning of juice of ІІ саrbonization the тermoaktivation glauconite
 
Creator Виговський, В. Ю.
Выговский, В. Ю.
Vigovskij, V.
Точкова, О. В.
Точковая, О. В.
Tochkova, O.
Манк, В. В.
Манк, В. В.
Mank, V.
 
Subject карбонізація
дифузійний сік
кольоровість
сатурация
диффузионный сок
цветность
saturation
diffusive juice
coloured
 
Description Застосування термообробленого при 500°С глауконіту підвищує і ефективність очищення соків 11 сатурації і відповідно зменшує вміст цукрози у мелясі.
Применения термообработанного при 500°С глауконита повышает и эффективность очистки соков 11 са- I турації и соответственно уменьшает содержимое цукрози в мелассе.
підвищує і ефективність очищення соків 11 сатурації і відповідно зменшує вміст цукрози у мелясі.
Application heat-treated at 500°С of glauconite promotes and efficiency of cleaning of juices of 11 сатурації and accordingly diminishes content of цукрози in molasses.
 
Date 2013-01-24T12:12:04Z
2013-01-24T12:12:04Z
2002
 
Identifier Виговський, В. Ю. Очищення соку ІІ сатурації термоактивованим глауконітом / В. Ю. Виговський, О. В. Точкова, В. В. Манк // Цукор України. - 2002. - № 4. - С. 17-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5570
 
Language other