Запис Детальніше

Питання якості та безпеки використання цукрозамінників у харчовій промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Питання якості та безпеки використання цукрозамінників у харчовій промисловості
Вопросы качества и безопасности использования сахарозаменителей в пищевой промышленности
The question of quality and safety of the use sugar substitutes in food industry
 
Creator Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
 
Subject якість
безпека
замінники цукру
цукор
харчові добавки
цукрова галузь
здоров`я людини
качество
безопасность
заменители сахара
сахар
пищевые добавки
сахарная отрасль
здоровье человека
quality
safety
sugar substitutes
sugar
food additives
sugar industry
human health
 
Description Розглянуто тенденції збільшення використання в Україні замінників цукру, особливо синтетичної групи, що є прихованою загрозою для цукрової галузі і для споживачів. Висвітлено шкідливий вплив на здоров`я людини синтетичних цукрозамінників, що відносяться до самих небезпечних харчових добавок.
Рассмотрены тенденции увеличения использования в Украине заменителей сахара, особенно синтетической группы, что является скрытой угрозой для сахарной отрасли и для потребителей. Освещено вредное воздействие на здоровье человека синтетических сахарозаменителей, относящихся к самым опасным пищевым добавкам.
Considered trends in Ukraine of increasing the use of sugar substitutes, especially synthetic groups that is a hidden threat to the sugar industry and for consumers. Revealed adverse effects on human health of synthetic sweeteners, relating to the most dangerous food additives.
 
Date 2013-01-24T13:00:46Z
2013-01-24T13:00:46Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Клименко, Л. С. Питання якості та безпеки використання цукрозамінників у харчовій промисловості / Л. С. Клименко // Питання якості та безпеки використання цукрозамінників у харчовій промисловості : Міжнар.науково-практ конф., 27-28 вересня 2010. : тези доповідей. - 2010. - Ч. ІІ. – C. 7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5576
 
Language other