Запис Детальніше

Спосіб виробництва білкового стабілізатора

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва білкового стабілізатора
Способ производства белкового стабилизатора
Method of producing protein stabilizer
 
Creator Кишенько, І. І.
Шевченко, Ю. С.
Кишенько, И. И.
Шевченко, Ю. С.
Kishenko, I.
Shevchenko, Y.
 
Subject Білковий стабілізатор,яловичий рубець.
Белковый стабилизатор, говяжий рубец.
Protein stabilizer, beef tripe.
 
Description Розроблено спосіб виробництва білкового стабілізатора,який включає очищення, знежирення вихідної сировини, варіння, подрібнення на вовчку, гомогенізацію, охолодження, який відрізняється тим, що як вихідну сировину використовують яловичий рубець,варіння проводять протягом 2-4 годин, перед гомогенізацією додають бульйон в кількості 95- 100 %.Разработан способ производства белкового стабилизатора, который включает очистку, обезжиривание исходного сырья, варки, измельчения на волчке, гомогенизацию, охлаждение, отличающийся тем, что в качестве исходного сырья используют говяжий рубец, варки проводят в течение 2-4 часов, перед гомогенизацией добавляют бульон в количестве 95 - 100%.A method of producing protein stabilizer, which includes cleaning, degreasing of raw materials, melting, grinding on Volchkov, homogenization, cooling, wherein that as starting materials used beef tripe, cooking carried out for 2-4 hours before homogenization add broth in quantities 95 - 100%.
 
Publisher Деклараційний патент на винахід 69182A, A23J 1/10 . . Спосіб виробництва білкового стабілізатора. /Кишенько І.І, Шевченко Ю.С /.; патентовласник – НУХТ; заявл. 11.12.2003; опубл. 16.08.2004, Бюл. №8.
 
Date 2013-01-24T13:17:49Z
2013-01-24T13:17:49Z
2004
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5577
 
Language other
 
Relation Деклараційний патент на винахід 69182A;