Програма і робоча програма виробничої практики (в закладах ресторанного господарства) (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава")
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Програма і робоча програма виробничої практики (в закладах ресторанного господарства) (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава")
|
|
Creator |
Баландіна, І.С.
|
|
Subject |
План 2013
|
|
Description |
Програма і робоча програма виробничої практики (в закладах ресторанного господарства) (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава") укл.: Баландіна І.С.,– Х.: ХНАМГ, 2013
|
|
Date |
2012-01-25
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/28653/1/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%20%D0%9F%20%D0%A0%D0%9F%20%D0%92%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B0%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%202%20%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%206%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D0%B4%D0%BD%20%D0%B7%D0%B0%D0%BE%D1%87%D0%BD.doc
Баландіна, І.С. (2012) Програма і робоча програма виробничої практики (в закладах ресторанного господарства) (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/28653/
|
|