Запис Детальніше

Програма і робоча програма виробничої практики (в закладах ресторанного господарства) (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава")

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма і робоча програма виробничої практики (в закладах ресторанного господарства) (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава")
 
Creator Баландіна, І.С.
 
Subject План 2013
 
Description Програма і робоча програма виробничої практики (в закладах ресторанного господарства) (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава") укл.: Баландіна І.С.,– Х.: ХНАМГ, 2013
 
Date 2012-01-25
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/28653/1/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%20%D0%9F%20%D0%A0%D0%9F%20%D0%92%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B0%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%202%20%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%206%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D0%B4%D0%BD%20%D0%B7%D0%B0%D0%BE%D1%87%D0%BD.doc
Баландіна, І.С. (2012) Програма і робоча програма виробничої практики (в закладах ресторанного господарства) (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/28653/