Запис Детальніше

Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа")

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа")
 
Creator Писаревський, І.М.
Андренко, І.Б.
 
Subject План 2013
 
Description Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Писаревський І.М., Андренко І.Б. – Х.: ХНАМГ, 2013
 
Date 2012-01-25
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/28670/1/2013%20%D0%9F%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9%20%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%D0%9C%D0%92%20%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%BA%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%206%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D0%B4%D0%BD%20%D0%B7%D0%BD.doc
Писаревський, І.М. и Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/28670/