Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа")
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа")
|
|
Creator |
Писаревський, І.М.
Андренко, І.Б. |
|
Subject |
План 2013
|
|
Description |
Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Писаревський І.М., Андренко І.Б. – Х.: ХНАМГ, 2013
|
|
Date |
2012-01-25
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/28670/1/2013%20%D0%9F%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9%20%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%D0%9C%D0%92%20%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%BA%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%206%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D0%B4%D0%BD%20%D0%B7%D0%BD.doc
Писаревський, І.М. и Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/28670/
|
|