Запис Детальніше

Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з розділу “Технологія жирів і жирозамінників”

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з розділу “Технологія жирів і жирозамінників”
Рекомендации к выполнению лабораторных работ по разделу "Технология жиров и жирозаменителей"
Guidelines for laboratory work on the "technology of fats and fat substitutes"
 
Creator Шеманська, Є. І.
Радзієвська, І. Г.
Бабенко, В. І.
Громова, О. М.
Shemanska, Y.
Шеманская, Е. И.
Радзиевская, И. Г.
Radzievska, I.
Бабенко, В. И.
Babenko, V.
Громова, Е. Н.
Gromova, O.
 
Subject технологія жирів
технология жиров
the technology of fats
лабораторні роботи
лабораторные работы
laboratory work
 
Description В роботі наведені сучасні методи дослідження показників якості олій, жирів та жировмісної продукції, вимоги до техніки безпеки виконання лабораторних робіт, наведений список літератури.

В работе приведены современные методы исследования показателей качества масел, жиров и жиросодержащей продукции, требования к технике безопасности выполнения лабораторных работ, приведен список литературы.

In the present study the modern methods of quality vegetable oils, fats and fat-containing products, the requirements for safety equipment for laboratory work, the list of literature.
 
Publisher РВЦ НУХТ
 
Date 2012-06-06T02:24:27Z
2012-06-06T02:24:27Z
2012
 
Type Working Paper
 
Identifier Загальні технології харчової промисловості: Метод. рекоменд. лаборатор. робіт з розд. “Технологія жирів і жирозамінників” для студ. напряму 6.051701 “Харчові технології та інженерія” усіх форм навчання / Уклад.: Є.І. Шеманська, І.Г. Радзієвська, В.І. Бабенко та ін. – К.: НУХТ, 2011. – 43 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1194
 
Language uk_UK