Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з розділу “Технологія жирів і жирозамінників”
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з розділу “Технологія жирів і жирозамінників”
Рекомендации к выполнению лабораторных работ по разделу "Технология жиров и жирозаменителей" Guidelines for laboratory work on the "technology of fats and fat substitutes" |
|
Creator |
Шеманська, Є. І.
Радзієвська, І. Г. Бабенко, В. І. Громова, О. М. Shemanska, Y. Шеманская, Е. И. Радзиевская, И. Г. Radzievska, I. Бабенко, В. И. Babenko, V. Громова, Е. Н. Gromova, O. |
|
Subject |
технологія жирів
технология жиров the technology of fats лабораторні роботи лабораторные работы laboratory work |
|
Description |
В роботі наведені сучасні методи дослідження показників якості олій, жирів та жировмісної продукції, вимоги до техніки безпеки виконання лабораторних робіт, наведений список літератури. В работе приведены современные методы исследования показателей качества масел, жиров и жиросодержащей продукции, требования к технике безопасности выполнения лабораторных работ, приведен список литературы. In the present study the modern methods of quality vegetable oils, fats and fat-containing products, the requirements for safety equipment for laboratory work, the list of literature. |
|
Publisher |
РВЦ НУХТ
|
|
Date |
2012-06-06T02:24:27Z
2012-06-06T02:24:27Z 2012 |
|
Type |
Working Paper
|
|
Identifier |
Загальні технології харчової промисловості: Метод. рекоменд. лаборатор.
робіт з розд. “Технологія жирів і жирозамінників” для студ. напряму 6.051701
“Харчові технології та інженерія” усіх форм навчання / Уклад.: Є.І. Шеманська, І.Г.
Радзієвська, В.І. Бабенко та ін. – К.: НУХТ, 2011. – 43 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1194 |
|
Language |
uk_UK
|
|