The mathematical simulation of heat-mass transfer in bread baking process
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The mathematical simulation of heat-mass transfer in bread baking process
Математичне моделювання тепломасопереносу в процесі випікання хліба Математическое моделирование тепломассопереноса в процессе выпечки хлеба |
|
Creator |
Telichkun, V.
Теличкун, В. І. Теличкун, В. И. Shtefan, E. Штефан, Є. В. Штефан, Е. В. Telichkun, Yu. Теличкун, Ю. С. Теличкун, Ю. С. |
|
Subject |
mathematical model
математична модель математическая модель process of heat-mass transfer процес тепломасообміну процесс тепломассообмена multi componential system кілька компонентної системи несколько компонентной системы analytical model |
|
Description |
The problem of mathematical model designing of the heat-mass transfer in bread baking is considered. The analytical part of mathematical model (analytical model) is submitted. The mathematical model is focused on the computer technologies using. Проблема розробки математичної моделі тепломасообміну в випічці хліба вважається важливою. Представляється в аналітичній частині математичної моделі (аналітична модель). Математична модель орієнтована на використання комп'ютерних технологій. Проблема разработки математической модели тепломассообмена в выпечке хлеба считается важной. Представляется в аналитической части математической модели (аналитическая модель). Математическая модель ориентирована на использования компьютерных технологий.
|
|
Date |
2013-01-25T12:28:59Z
2013-01-25T12:28:59Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Telichkun, V. The mathematical simulation of heat-mass transfer in bread baking process / V. Telichkun, E. Shtefan, Yu. Telichkun // National Academy of Packaging University of Food Technologies. - 2012. - №1 . – P. 53-55.
1314-7420 http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5611 |
|
Language |
en
|
|