Запис Детальніше

The mathematical simulation of heat-mass transfer in bread baking process

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The mathematical simulation of heat-mass transfer in bread baking process
Математичне моделювання тепломасопереносу в процесі випікання хліба
Математическое моделирование тепломассопереноса в процессе выпечки хлеба
 
Creator Telichkun, V.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Shtefan, E.
Штефан, Є. В.
Штефан, Е. В.
Telichkun, Yu.
Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С.
 
Subject mathematical model
математична модель
математическая модель
process of heat-mass transfer
процес тепломасообміну
процесс тепломассообмена
multi componential system
кілька компонентної системи
несколько компонентной системы
analytical model
 
Description The problem of mathematical model designing of the heat-mass transfer in bread baking is considered. The analytical part of mathematical model (analytical model) is submitted. The mathematical model is focused on the computer technologies using. Проблема розробки математичної моделі тепломасообміну в випічці хліба вважається важливою. Представляється в аналітичній частині математичної моделі (аналітична модель). Математична модель орієнтована на використання комп'ютерних технологій. Проблема разработки математической модели тепломассообмена в выпечке хлеба считается важной. Представляется в аналитической части математической модели (аналитическая модель). Математическая модель ориентирована на использования компьютерных технологий.
 
Date 2013-01-25T12:28:59Z
2013-01-25T12:28:59Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Telichkun, V. The mathematical simulation of heat-mass transfer in bread baking process / V. Telichkun, E. Shtefan, Yu. Telichkun // National Academy of Packaging University of Food Technologies. - 2012. - №1 . – P. 53-55.
1314-7420
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5611
 
Language en