Спосіб виробництва білкового стабілізатора з курячого тримінгу (Патент на корисну модель №55209)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва білкового стабілізатора з курячого тримінгу (Патент на корисну модель №55209)
Способ производства белкового стабилизатора из куриного тримминга (Патент на полезную модель № 55209) Method of producing protein stabilizer chicken trimming (Utility model patent number 55209) |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Каштанова, О. О. Черкас, Ю. М. Кутна, А. І. Кишенько, И. И. Каштановая, А. А. Черкасс, Ю. Н. Кутна, А. И. Kishenko, I. Chestnut, O. Cherkass, Yu. Kutna, A. |
|
Subject |
курячий тримінг
куриный тримминг сhicken trimming розсол білкові препарати рассол белковые препараты brine protein drugs |
|
Description |
Розроблено спосіб виробництва білкового стабілізатора з курячого тримінгу, що включає подрібнення вихідної сировини на вовчку та охолодження,який відрізняється тим, що як вихідну сировину використовують курячий тримінг, який після подрібнення витримують в розсолі з додаванням фосфатів протягом 24-30 годин, а потім охолоджують до температури 0-4оС, фільтрують та шприцюють розсолом з білковими препаратами у виріб в кількості 20-30% до маси сировини.Разработан способ производства белкового стабилизатора из куриного тримминга, что включает измельчение исходного сырья на волчке и охлаждение, который отличается тем, что в качестве исходного сырья используют куриный тримминг, который после измельчения выдерживают в рассоле с добавлением фосфатов в течение 24-30 часов, а затем охлаждают до температуры 0-4 ° C, фильтруют и шприцуют рассолом с белковыми препаратами в изделие в количестве 20-30% к массе сырья.Developed a method of producing a protein stabilizer chicken trimmings, which include grinding of raw materials on the top and cooling, which is characterized in that the feedstock used chicken trimmings, which after grinding kept in brine with the addition of phosphate within 24-30 hours, and then cooled to 0-4 ° C, filtered brine and syringes with protein drugs into the product in the amount of 20-30% by weight of raw material.
|
|
Date |
2013-01-25T07:43:37Z
2013-01-25T07:43:37Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 55209, МПК A23J 1/00 Спосіб виробництва білкового стабілізатора з курячого тримінгу / Кишенько І. І., Каштанова О. О., Черкас Ю. М., Кутна А. І. ; аявник Національний університет харчових технологій; заявл. 18.05.2010; опубл. 10.12.2010, Бюл. №1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5591 |
|
Language |
other
|
|