Дослідження впливу відкритої пари на дифузійний сік з метою зменшення негативного впливу поліцукридів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу відкритої пари на дифузійний сік з метою зменшення негативного впливу поліцукридів
Исследование влияния открытой пары на диффузионный сок с целью уменьшения негативного влияния полисахаридов Research of influence of open pair is on diffusive juice with the aim of reduction of negative influence of polisuger |
|
Creator |
Точкова, О. В.
Точковая, О. В. Tochkova, O. Виговський, В. Ю. Выговский, В. Ю. Vigovskij, V. Хомічак, Л. М. Хомичак, Л. М. Homichak, L. |
|
Subject |
відкрита пара
открытый пар open pair дифузійний сік адсорбція диффузионный сок адсорбція diffusive juice adsorption |
|
Description |
Проведені нами досліди показали, що при обробці відкритою парою, в порівнянні з контрольною пробою, спостерігається значне покращання технологічних показників очищеного соку.
Произведеные нами опыты показали, что при обработке открытой парой, по сравнению с контрольной пробой, наблюдается значительное улучшение технологических показателей очищенного сока. Conducted experiment by us showed that at treatment an open pair, as compared to a control test, there is a considerable improvement of technological indexes of the cleared juice. |
|
Date |
2013-01-25T09:11:44Z
2013-01-25T09:11:44Z 2000 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Точкова, О. В. Дослідження впливу відкритої пари на дифузійний сік з метою зменшення негативного впливу поліцукридів / О. В. Точкова, В. Ю. Виговський, Л. М. Хомічак // 66-студентська наукова конференція: тези доп. – 2000. – С. 94.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5600 |
|
Language |
other
|
|