Запис Детальніше

Дослідження впливу відкритої пари на дифузійний сік з метою зменшення негативного впливу поліцукридів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу відкритої пари на дифузійний сік з метою зменшення негативного впливу поліцукридів
Исследование влияния открытой пары на диффузионный сок с целью уменьшения негативного влияния полисахаридов
Research of influence of open pair is on diffusive juice with the aim of reduction of negative influence of polisuger
 
Creator Точкова, О. В.
Точковая, О. В.
Tochkova, O.
Виговський, В. Ю.
Выговский, В. Ю.
Vigovskij, V.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
 
Subject відкрита пара
открытый пар
open pair
дифузійний сік
адсорбція
диффузионный сок
адсорбція
diffusive juice
adsorption
 
Description Проведені нами досліди показали, що при обробці відкритою парою, в порівнянні з контрольною пробою, спостерігається значне покращання технологічних показників очищеного соку.
Произведеные нами опыты показали, что при обработке открытой парой, по сравнению с контрольной пробой, наблюдается значительное улучшение технологических показателей очищенного сока.
Conducted experiment by us showed that at treatment an open pair, as compared to a control test, there is a considerable improvement of technological indexes of the cleared juice.
 
Date 2013-01-25T09:11:44Z
2013-01-25T09:11:44Z
2000
 
Type Thesis
 
Identifier Точкова, О. В. Дослідження впливу відкритої пари на дифузійний сік з метою зменшення негативного впливу поліцукридів / О. В. Точкова, В. Ю. Виговський, Л. М. Хомічак // 66-студентська наукова конференція: тези доп. – 2000. – С. 94.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5600
 
Language other