Зміни в хімічному складі зерна ячменю після його пророщування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміни в хімічному складі зерна ячменю після його пророщування
Изменения в химическом составе зерна ячменя после его проращивания The variations of barley’s chemical composition after its sprouting |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Євтушенко, О. О. Евтушенко, О. А. Yevtushenko, O. Степчук, І. М. Степчук, И. Н. Stepchuk, I. |
|
Subject |
Солод, хімічний склад, ячмінь, протеїн, крохмаль, водні розчини, енергія проростання, схожість.
Солод, химический состав, ячмень, протеин, крахмал, водные растворы, энергия прорастания, всхожесть. Malt, chemical composition, barley, protein, starch, aqueous solutions, sprouting energy, germination. |
|
Description |
В статті наведено інформацію про солод, процес та мету його отримання. Досліджено вплив рН водних розчинів на енергію проростання та схожість зерна ячменю. В статті є результати щодо хімічного складу (протеїн, крохмаль) солоду та їх аналіз. Рекомендовано використовувати солод для виробництва рідких комбікормів. В статье наведена информация о солоде, процессе та цели его получения. Исследовано влияние рН водных растворов на энергию прорастания и всхожесть зерна ячменя. В статье есть результаты по химическому составу (протеин, крахмал) солода и их анализ. Рекомендовано использовать солод для производства жидких комбикормов. In the article was produced information about the malt, the process and purpose its acquisition. It was researched the importance of pH aqueous solutions at the sprouting energy and germination of barley. In the article was directed at its results of the malt chemical composition (protein, starch) and its analysis. It was recommended to use the malt for the liquid mixed fodders production.
|
|
Publisher |
Зберігання і переробка зерна
|
|
Date |
2013-01-25T12:27:41Z
2013-01-25T12:27:41Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5610
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 12;С. 64 – 65
|
|