Запис Детальніше

Зміни в хімічному складі зерна ячменю після його пророщування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміни в хімічному складі зерна ячменю після його пророщування
Изменения в химическом составе зерна ячменя после его проращивания
The variations of barley’s chemical composition after its sprouting
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Євтушенко, О. О.
Евтушенко, О. А.
Yevtushenko, O.
Степчук, І. М.
Степчук, И. Н.
Stepchuk, I.
 
Subject Солод, хімічний склад, ячмінь, протеїн, крохмаль, водні розчини, енергія проростання, схожість.
Солод, химический состав, ячмень, протеин, крахмал, водные растворы, энергия прорастания, всхожесть.
Malt, chemical composition, barley, protein, starch, aqueous solutions, sprouting energy, germination.
 
Description В статті наведено інформацію про солод, процес та мету його отримання. Досліджено вплив рН водних розчинів на енергію проростання та схожість зерна ячменю. В статті є результати щодо хімічного складу (протеїн, крохмаль) солоду та їх аналіз. Рекомендовано використовувати солод для виробництва рідких комбікормів. В статье наведена информация о солоде, процессе та цели его получения. Исследовано влияние рН водных растворов на энергию прорастания и всхожесть зерна ячменя. В статье есть результаты по химическому составу (протеин, крахмал) солода и их анализ. Рекомендовано использовать солод для производства жидких комбикормов. In the article was produced information about the malt, the process and purpose its acquisition. It was researched the importance of pH aqueous solutions at the sprouting energy and germination of barley. In the article was directed at its results of the malt chemical composition (protein, starch) and its analysis. It was recommended to use the malt for the liquid mixed fodders production.
 
Publisher Зберігання і переробка зерна
 
Date 2013-01-25T12:27:41Z
2013-01-25T12:27:41Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5610
 
Language uk_UK
 
Relation № 12;С. 64 – 65