Запис Детальніше

Аналіз особливостей роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз особливостей роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості
Анализ особенностей работы центрифуг для пищевой и химической промышленности
Analysis of the operation of centrifuges for food and chemical industry
 
Creator Копиленко, А. В.
Копиленко, А. В.
Kopilenko, A.
Тимонін, О. М.
Тимонин, А. Н.
Timonin, O.
Гондлях, О. В.
Гондлях, О. В.
Gondlyah, O.
Осипенко, М. І.
Осипенко, М. И.
Osypenko, M.
Чемерис, А. О.
Чемерис, А. О.
Chemerys, A.
 
Subject рідина
емульсія
сепаратор
математична модель
апробація
максимальне напруження
дослідження
хімічна промисловість
жидкость
эмульсия
сепаратор
математическая модель
апробация
максимальное напряжение
исследования
химическая промышленность
liquid
emulsion
separator
mathematical model
testing
the maximum stress
research
chemical industry
 
Description Досліджено особливості роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості. Проведено числовий розрахунок центрифуги загального використання і дано рекомендації щодо змінення геометричних параметрів конструкції.Исследованы особенности работы центрифуг для пищевой и химической промышленности. Проведено числовой расчет центрифуги общего использования и даны рекомендации по изменению геометрических параметров конструкции.The features of centrifuges for the food and chemical industries. The numerical calculation centrifuges general use and given advice on how to change the geometrical design parameters.
 
Date 2013-01-25T12:42:21Z
2013-01-25T12:42:21Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Аналіз особливостей роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості / А. В. Копиленко, О. М. Тимонін, О. В. Гондлях, М. І. Осипенко, А. О. Чемерис // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 166-168.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5612
 
Language other