Аналіз особливостей роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз особливостей роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості
Анализ особенностей работы центрифуг для пищевой и химической промышленности Analysis of the operation of centrifuges for food and chemical industry |
|
Creator |
Копиленко, А. В.
Копиленко, А. В. Kopilenko, A. Тимонін, О. М. Тимонин, А. Н. Timonin, O. Гондлях, О. В. Гондлях, О. В. Gondlyah, O. Осипенко, М. І. Осипенко, М. И. Osypenko, M. Чемерис, А. О. Чемерис, А. О. Chemerys, A. |
|
Subject |
рідина
емульсія сепаратор математична модель апробація максимальне напруження дослідження хімічна промисловість жидкость эмульсия сепаратор математическая модель апробация максимальное напряжение исследования химическая промышленность liquid emulsion separator mathematical model testing the maximum stress research chemical industry |
|
Description |
Досліджено особливості роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості. Проведено числовий розрахунок центрифуги загального використання і дано рекомендації щодо змінення геометричних параметрів конструкції.Исследованы особенности работы центрифуг для пищевой и химической промышленности. Проведено числовой расчет центрифуги общего использования и даны рекомендации по изменению геометрических параметров конструкции.The features of centrifuges for the food and chemical industries. The numerical calculation centrifuges general use and given advice on how to change the geometrical design parameters.
|
|
Date |
2013-01-25T12:42:21Z
2013-01-25T12:42:21Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Аналіз особливостей роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості / А. В. Копиленко, О. М. Тимонін, О. В. Гондлях, М. І. Осипенко, А. О. Чемерис // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 166-168.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5612 |
|
Language |
other
|
|