Запис Детальніше

Дослідження процесів капілярного просочування муки з насіння бобових культур

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесів капілярного просочування муки з насіння бобових культур
Дослідження процесів капілярного просочування муки з насіння бобових культур
Research of the capillary seepage process of bean flour
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Манк, В. В.
Манк, В. В.
Mank, V.
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Holikova (Yevseienko), T.
 
Subject Борошно з солоду гороху, люпинове борошно, гідрофільні властивості, дисперсність, кінетика просочування, набухання.
Мука из солода гороха, люпиновая мука, гидрофильные свойства, дисперсность, кинетика просачивания, набухание.
Flour from peas malt, lupine flour, hydrophilic properties, kinetics of seepage, swelling.
 
Description Визначені методом капілярного просочування гідрофільні властивості борошна з насіння бобових культур та досліджено механізм поглинання борошном води. Встановлено, що кінетика капілярного просочування різних видів борошна обумовлена утворенням двох типів пор між частинками дисперсій борошна та пов’язана з його гранулометричним складом. Определены методом капиллярного просачивания гидрофильные свойства муки из семян бобовых культур и исследован механизм поглощения воды мукой. Установлено, что кинетика капиллярного просачивания разных видов муки обусловлена образованием двух типов пор между дисперсией муки и связана с его гранулометрическим составом. The hydrophilic properties of bean flour have been determined by means of capillary seepage method. The mechanism of water absorption has been researched. It has been installed that kinetics of the capillary seepage of different kinds of flour are leaded to formation of two types of pores between flour dispersion and linked to its grain-sizes distribution.
 
Publisher Зернові продукти і комбікорми
 
Date 2013-01-28T07:53:00Z
2013-01-28T07:53:00Z
2001
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5638
 
Language uk_UK
 
Relation №4;С. 25-30