Вплив білкових добавок тваринного походження на клейковину макаронного тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив білкових добавок тваринного походження на клейковину макаронного тіста
Влияние белковых добавок животного происхождения на клейковину макаронного теста Research of albuminous additives of animal origin influence to the gluten of macaroni dough |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Голікова (Євсеєнко), Т. П. Голикова (Евсеенко), Т. П. Holikova (Yevseienko), T. Куцик, Т. Г. Куцик, Т. Г. Kutsik, T. Гніденко, Л. М. Гниденко, Л. Н. Gnidenko, L. |
|
Subject |
сухий яєчний білок
желатин харчова цінність клейковина поліпшення якості сухой яичный белок желатин пищевая ценность клейковина улучшение качества dry egg white gelatin food value gluten quality improvement |
|
Description |
Показано можливість застосування таких добавок тваринного походження, як сухий яєчний білок і желатин для підвищення харчової цінності макаронних виробів, вивчено їх вплив на якість клейковини макаронного тіста з використанням ферментного препарату, що сприяє поліпшенню якості виробів. Показана возможность применения таких белковых добавок животного происхождения, как сухой яичный белок и желатин для повышения пищевой ценности макаронных изделий, изучено их влияние на клейковину макаронного теста с использованием ферментного препарата, который способствует улучшению качества изделий. It has been shown that albuminous additives of animal origin – dry egg white and gelatin – increase food value of macaroni products. Effect of using these additives to the gluten of macaroni dough with enzymatic improver has been researched.
|
|
Date |
2013-01-28T07:57:12Z
2013-01-28T07:57:12Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Юрчак, В. Г. Вплив білкових добавок тваринного походження на клейковину макаронного тіста / В. Г. Юрчак, Т. П. Голікова (Євсеєнко), Т. Г. Куцик, Л. М. Гніденко // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. - 2003. - Вип. 16. - С. 240-244.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5639 |
|
Language |
uk_UK
|
|