Запис Детальніше

Сучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктів
Современный метод кулинарного обработки пищевых продуктов
The modern method of food cooking
 
Creator Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В.
Arpul, O.
Удовицький, В. В.
Удовицький, В. В.
Udovitskiy, V.
 
Subject молекулярні технології
молекулярные технологии
molecular technologies
су вайд
теплове оброблення
ресторанне господарство
су вайд
тепловое обработки
ресторанное хозяйство
Sous Vide
thermal processing
restaurants
 
Description У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. В статье рассмотрены су вайд технологию как одно из перспективных направлений развития современного ресторанного хозяйства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.
 
Date 2013-01-28T08:01:27Z
2013-01-28T08:01:27Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Арпуль, О. В. Сучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктів / О. В. Арпуль, В. В. Удовицький // Достижения науки за последние годы. Новые наработки : матеріали конференції. - Варшава, 2012. – С. 45-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5641
 
Language uk_UK