Сучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктів
Современный метод кулинарного обработки пищевых продуктов The modern method of food cooking |
|
Creator |
Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В. Arpul, O. Удовицький, В. В. Удовицький, В. В. Udovitskiy, V. |
|
Subject |
молекулярні технології
молекулярные технологии molecular technologies су вайд теплове оброблення ресторанне господарство су вайд тепловое обработки ресторанное хозяйство Sous Vide thermal processing restaurants |
|
Description |
У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. В статье рассмотрены су вайд технологию как одно из перспективных направлений развития современного ресторанного хозяйства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.
|
|
Date |
2013-01-28T08:01:27Z
2013-01-28T08:01:27Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Арпуль, О. В. Сучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктів / О. В. Арпуль, В. В. Удовицький // Достижения науки за последние годы. Новые наработки : матеріали конференції. - Варшава, 2012. – С. 45-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5641 |
|
Language |
uk_UK
|
|