Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових
Экструзионные картоплепродукты с использованием различных видов зерновых The extrusion potato products with use of different kinds of grain |
|
Creator |
Шульга, О. С.
Шульга, О. С. Shulga, O. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Шаран, А. В. Шаран, А. В. Sharan, A. |
|
Subject |
сухе картопляне пюре
ячна крупа пшоно кукурудзяна крупа рис екструдат сухое картофельное пюре ячневая крупа пшено кукурузная крупа рис экструдат dry mashed potatoes peeled barley millet corn groats rice product |
|
Description |
Наведено результати досліджень впливу різних видів зернових на органолептичні та фізико-хімічні показники екструзійних картоплепродуктів. Визначений хімічний склад, показники ступеня набухання, водопоглинальної здатності та кількості водорозчинних речовин використовуваної сировини. Екструдати були досліджені за деякими фізико-хімічними показниками. Приведены результаты исследований влияния различных видов зерновых на органолептические и физико-химические показатели экструзионных картоплепродуктив. Определен химический состав, показатели степени набухания, водопоглинальнои способности и количества водорастворимых веществ используемого сырья. Экструдата были исследованы по некоторым физико-химическим показателям. Results of researches of influence of different kinds grain on colour, taste, a smell, a consistence, physical and chemical properties of extrusion potato products are resulted. The chemical compound, an exponent of swelling, water absorbing ability and quantity soluble substances in water are defined. Received product has been investigated on some physical and chemical indicators.
|
|
Date |
2013-01-28T08:15:35Z
2013-01-28T08:15:35Z 2009 |
|
Identifier |
Шульга, О. С., Ковбаса, В. М., Шаран, А. В. Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - К., 2009. - С. 36-38
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650 |
|
Language |
uk_UK
|
|