Запис Детальніше

Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових
Экструзионные картоплепродукты с использованием различных видов зерновых
The extrusion potato products with use of different kinds of grain
 
Creator Шульга, О. С.
Шульга, О. С.
Shulga, O.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
 
Subject сухе картопляне пюре
ячна крупа
пшоно
кукурудзяна крупа
рис
екструдат
сухое картофельное пюре
ячневая крупа
пшено
кукурузная крупа
рис
экструдат
dry mashed potatoes
peeled barley
millet
corn groats
rice
product
 
Description Наведено результати досліджень впливу різних видів зернових на органолептичні та фізико-хімічні показники екструзійних картоплепродуктів. Визначений хімічний склад, показники ступеня набухання, водопоглинальної здатності та кількості водорозчинних речовин використовуваної сировини. Екструдати були досліджені за деякими фізико-хімічними показниками. Приведены результаты исследований влияния различных видов зерновых на органолептические и физико-химические показатели экструзионных картоплепродуктив. Определен химический состав, показатели степени набухания, водопоглинальнои способности и количества водорастворимых веществ используемого сырья. Экструдата были исследованы по некоторым физико-химическим показателям. Results of researches of influence of different kinds grain on colour, taste, a smell, a consistence, physical and chemical properties of extrusion potato products are resulted. The chemical compound, an exponent of swelling, water absorbing ability and quantity soluble substances in water are defined. Received product has been investigated on some physical and chemical indicators.
 
Date 2013-01-28T08:15:35Z
2013-01-28T08:15:35Z
2009
 
Identifier Шульга, О. С., Ковбаса, В. М., Шаран, А. В. Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - К., 2009. - С. 36-38
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650
 
Language uk_UK