Сухе знежирене молоко як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сухе знежирене молоко як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів
Сухое обезжиренное молоко как белковый обогатитель экструзионных картофелепродуктов Skimmed milk protein as enrichment of extrusion potato products |
|
Creator |
Шульга, О. С.
Шульга, О. С. Shulga, O. Шаран, А. В. Шаран, А. В. Sharan, A. Ковбаса, В. Н. Ковбаса, В. М. Kovbasa, V. |
|
Subject |
Cухе картопляне пюре, cухе молоко, екструзійні продукти.
Cухое картофельное пюре, cухе молоко, экструзионные продукты. Dry mashed potatoes, cuhe milk, extrusion products. |
|
Description |
Наведено результати досліджень впливу сухого молока на якість екструзійних картоплепродуктів. Вибір сухого знежиреного молока обумовлений невеликим вмістом жиру в цьому продукті. Встановлено, що додавання сухого молока до 15 % позитивно впливає не тільки на органолептичні показники, а також підвищує харчову цінність готових виробів. Приведены результаты исследований влияния сухого молока на качество экструзионных картофелепродуктов. Выбор сухого обезжиренного молока обусловлен небольшим содержанием жира в этом продукте. Установлено, что добавление сухого молока до 15% положительно влияет не только на органолептические показатели, а также повышает пищевую ценность готовых изделий. The influence of dry milk quality of extrusion of potato products. Choose skimmed milk due to low-fat in this product. Found that adding milk powder to 15% positive effect not only on organoleptic properties and also increases the nutritional value of finished products.
|
|
Date |
2013-01-28T08:17:01Z
2013-01-28T08:17:01Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шульга О.
Сухе знежирене молоко як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів / О.Шульга, А.Шаран, В.Ковбаса
// Харчова і переробна промисловість. - К., 2008. - С. 12-13
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5651 |
|
Language |
uk_UK
|
|