Запис Детальніше

Изменение белковых веществ экструзионных картофелепродуктов в процессе экструзии

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Изменение белковых веществ экструзионных картофелепродуктов в процессе экструзии
Зміна білкових речовин екструзійних картофелепродуктов в процесі екструзії
Change of proteins of ekstrusion potato products during the extrusion
 
Creator Шульга, О. С.
Шульга, О. С.
Shulga, O.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Шульга, С. И.
Шульга, С. І.
Shulga, S.
 
Subject екструзія
экструзия
extrusion
картоплепродукти
білок
амінокислоти
біологічна і харчова цінність
картофелепродукты
белок
аминокислоты
биологическая и пищевая ценность
potato products
protein
amino acids
biological and nutritional value
 
Description Наведено результаті досліджень щодо білкових змін екструдатів. З метою підвищення біологічної цінності до екструзійних картопле продуктів запропоновано додавати сухе знежирене молоко та горох. Встановлено, що відбуваються зміни в амінокислотному складі екструзійних картоплепродуктів. Приведены результаты исследований белковых изменений экструдатов. С целью повышения биологической ценности в экструзионных картофеле продуктов предложено добавлять сухое обезжиренное молоко и горох. Установлено, что происходят изменения в аминокислотному составу экструзионных картоплепродуктив. The results of studies on protein changes extrudates. In order to increase the biological value of the extruded potato products offered add skimmed milk and peas. Found that the changes in amino acid composition extrusion kartopleproduktiv.
 
Date 2013-01-28T08:17:51Z
2013-01-28T08:17:51Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Изменение белковых веществ экструзионных картофелепродуктов в процессе экструзии : тезисы докладов / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, С. И. Шульга // Техника и технология пищевых производств VIII Международной научной конференции студентов и аспирантов, 26-27 апреля 2012 р. - Могилев, 2012. – Ч. 1. - С. 173.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5652
 
Language other