Изменение белковых веществ экструзионных картофелепродуктов в процессе экструзии
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Изменение белковых веществ экструзионных картофелепродуктов в процессе экструзии
Зміна білкових речовин екструзійних картофелепродуктов в процесі екструзії Change of proteins of ekstrusion potato products during the extrusion |
|
Creator |
Шульга, О. С.
Шульга, О. С. Shulga, O. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Шульга, С. И. Шульга, С. І. Shulga, S. |
|
Subject |
екструзія
экструзия extrusion картоплепродукти білок амінокислоти біологічна і харчова цінність картофелепродукты белок аминокислоты биологическая и пищевая ценность potato products protein amino acids biological and nutritional value |
|
Description |
Наведено результаті досліджень щодо білкових змін екструдатів. З метою підвищення біологічної цінності до екструзійних картопле продуктів запропоновано додавати сухе знежирене молоко та горох. Встановлено, що відбуваються зміни в амінокислотному складі екструзійних картоплепродуктів. Приведены результаты исследований белковых изменений экструдатов. С целью повышения биологической ценности в экструзионных картофеле продуктов предложено добавлять сухое обезжиренное молоко и горох. Установлено, что происходят изменения в аминокислотному составу экструзионных картоплепродуктив. The results of studies on protein changes extrudates. In order to increase the biological value of the extruded potato products offered add skimmed milk and peas. Found that the changes in amino acid composition extrusion kartopleproduktiv.
|
|
Date |
2013-01-28T08:17:51Z
2013-01-28T08:17:51Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Изменение белковых веществ экструзионных картофелепродуктов в процессе экструзии : тезисы докладов / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, С. И. Шульга // Техника и технология пищевых производств VIII Международной научной конференции студентов и аспирантов, 26-27 апреля 2012 р. - Могилев, 2012. – Ч. 1. - С. 173.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5652 |
|
Language |
other
|
|