Запис Детальніше

«Повітряна картопля» - екструзійний продукт тривалого зберігання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Повітряна картопля» - екструзійний продукт тривалого зберігання
«Воздушная картошка» - экструзионный продукт длительного хранения
"Air potatoes" - extruded product of long-term storage
 
Creator Шульга, О. С.
Шульга, О. С.
Shulga, O.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Шульга, С. І.
Шульга, С. И.
Shulga, S.
 
Subject Сухе картопляне пюре, екструзій ні продукти.
Cухе картопляне пюре, екструзійні продукти, мікробіологічні показники, масова частка вологи.
Dry mashed potatoes, extrusion products, microbiological parameters, moisture.
 
Description В статті висвітлено питання зберігання екструзійних продуктів. Оскільки екструзійні продукти містять незначну кількість вологи (до 10 %), тому можна очікувати, що продукти тривалого зберігання. Жир до складу сировини входить у невеликій кількості, окремо жирова складова не додається. Пакування продуктів відбувається не в асептичних умовах, тому можна очікувати збільшення кількості мікроорганізмів впродовж зберігання . Встановлено, що впродовж 6 місяців відбувається незначне збільшення кількості мікроорганізмів і показники не перевищують кількості зазначеної в нормативному документі. Встановлено, що термін зберігання екструзійних продуктів на основі сухого картопляного пюре («Повітряна картопля») становить 6 місяців. В статье освещены вопросы хранения экструзионных продуктов. Поскольку экструзионные продукты содержат незначительное количество влаги (до 10%), поэтому можно ожидать, что продукты длительного хранения. Жир в состав сырья входит в небольшом количестве, отдельно жировая составляющая не прилагается. Упаковка продуктов происходит не в асептических условиях, поэтому можно ожидать увеличение количества микроорганизмов в течение хранения. Установлено, что в течение 6 месяцев происходит незначительное увеличение количества микроорганизмов и показатели не превышают количества указанной в нормативном документе. Установлено, что срок хранения экструзионных продуктов на основе сухого картофельного пюре («Воздушная картофель») составляет 6 месяцев. The article highlights the issue storage extrusion products. Since extrusion products contain a small amount of water (10%), so you can expect long-term storage products. Fat of the materials included in small amounts separately fatty component is added. Packaging products is not under aseptic conditions, so you can expect an increase in the number of microorganisms during storage. Found that within 6 months there is a slight increase in the number of microorganisms and indicators do not exceed the amount specified in the regulations. Found that the shelf life of extrusion products based on dry mashed potatoes ("air potatoes") is 6 months.
 
Date 2013-01-28T08:18:37Z
2013-01-28T08:18:37Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5653
 
Language other