Запис Детальніше

Сучасні методи визначення токсичних металів у харчових продуктах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні методи визначення токсичних металів у харчових продуктах
Современные методы определения токсичных металлов в пищевых продуктах
Modern methods of toxic metals in food
 
Creator Полумбрик, О. М.
Салюк, А. І.
Іщенко, В. М.
Фоменко, В. В.
Полумбрик, О. М.
Салюк, А. И.
Ищенко, В. Н.
Фоменко, В. В.
Polumbryk, O.
Salyuk, A.
Ishchenko, V.
Fomenko, V.
 
Subject токсичні метали
токсичные металлы
toxic metals
пищевые продукты
загрязнения
атомно-абсорбционная спектроскопия
атомно-флуоресцентная спектроскопия
харчові продукти
забруднення
атомно-абсорбційна спектроскопія
атомно-флуоресцентна спектроскопія
food, pollution
atomic absorption spectroscopy
atomic fluorescence spectroscopy
 
Description Розвиток промисловості та транспорту, збільшення населення, інтенсифікація сільського господарства – все це джерела глобального і зростаючого забруднення природного середовища. Контроль за вмістом токсичних металів у харчових продуктах повинен здійснюватись за державним стандартами. В лабораторіях використовується фотометричний та полярографічний методи аналізу
Развитие промышленности и транспорта, увеличение населения, интенсификация сельского хозяйства - все это источники глобального и растущего загрязнения среды. Контроль за содержанием токсичных металлов в пищевых продуктах должен осуществляться по государственному стандартами. В лабораториях используется фотометрический и полярографический методы анализа
The development of industry and transport, population growth, intensification of agriculture - all these sources of global and growing environmental pollution. The control over the content of toxic metals in food must be made by the state standards. The laboratories used photometric and polarographic methods of analysis
 
Date 2012-12-04T14:03:09Z
2012-12-04T14:03:09Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Сучасні методи визначення токсичних металів у харчових продуктах / О. М. Полумбрик, А. І. Салюк, В. М. Іщенко, В. В. Фоменко // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних техно-логій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості. – 2000. – № 6. - С. 97.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4062
 
Language other