Сучасні методи визначення токсичних металів у харчових продуктах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні методи визначення токсичних металів у харчових продуктах
Современные методы определения токсичных металлов в пищевых продуктах Modern methods of toxic metals in food |
|
Creator |
Полумбрик, О. М.
Салюк, А. І. Іщенко, В. М. Фоменко, В. В. Полумбрик, О. М. Салюк, А. И. Ищенко, В. Н. Фоменко, В. В. Polumbryk, O. Salyuk, A. Ishchenko, V. Fomenko, V. |
|
Subject |
токсичні метали
токсичные металлы toxic metals пищевые продукты загрязнения атомно-абсорбционная спектроскопия атомно-флуоресцентная спектроскопия харчові продукти забруднення атомно-абсорбційна спектроскопія атомно-флуоресцентна спектроскопія food, pollution atomic absorption spectroscopy atomic fluorescence spectroscopy |
|
Description |
Розвиток промисловості та транспорту, збільшення населення, інтенсифікація сільського господарства – все це джерела глобального і зростаючого забруднення природного середовища. Контроль за вмістом токсичних металів у харчових продуктах повинен здійснюватись за державним стандартами. В лабораторіях використовується фотометричний та полярографічний методи аналізу Развитие промышленности и транспорта, увеличение населения, интенсификация сельского хозяйства - все это источники глобального и растущего загрязнения среды. Контроль за содержанием токсичных металлов в пищевых продуктах должен осуществляться по государственному стандартами. В лабораториях используется фотометрический и полярографический методы анализа The development of industry and transport, population growth, intensification of agriculture - all these sources of global and growing environmental pollution. The control over the content of toxic metals in food must be made by the state standards. The laboratories used photometric and polarographic methods of analysis |
|
Date |
2012-12-04T14:03:09Z
2012-12-04T14:03:09Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сучасні методи визначення токсичних металів у харчових продуктах / О. М. Полумбрик, А. І. Салюк, В. М. Іщенко, В. В. Фоменко // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних техно-логій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості. – 2000. – № 6. - С. 97.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4062 |
|
Language |
other
|
|