Вплив оптично активних речовин на технологічні показники та облік у бурякоцукровому виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив оптично активних речовин на технологічні показники та облік у бурякоцукровому виробництві
Влияние оптически активных веществ на технологические показатели и учет в свеклосахарном производстве Impact of optically active substances on technological indicators and accounting in sugar beet production |
|
Creator |
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М. Homichak, L. Клименко, Л. С. Клименко, Л. С. Klimenko, L. Петриченко, І. Б. Петриченко, И. Б. Petrichenko, I. Майстрова, Ю. Ю. Майстрова, Ю. Ю. Maystrova, Y. |
|
Subject |
облік
оптично активні речовини цукрові буряки цукроза поляризація декстран інвертний цукор чистота утфель ефект кристалізації меляса учет оптически активные вещества сахарная свекла сахароза поляризация декстран инвертный сахар доброкачественность утфель эффект кристаллизации меласса accounting optically active substances sugar beets sugar polarization dextran invert sugar purity massecuite the effect of crystallization molasses |
|
Description |
Пропонується при переробленні бурякосировини низької якості вміст цукрози в напівпродуктах кристалізаційного відділення визначати з урахуванням впливу оптично активних речовин, що підвищить точність обліку у бурякоцукровому виробництві.
Предлагается при переработке свеклы низкого качества содержание сахарозы в полупродуктах кристаллизационного отделения определять с учетом влияния оптически активных веществ, что повысит точность учета в свеклосахарном производстве. Offered when processing beet of low-quality, the content of sucrose in semiproducts of crystallization department determin after considering the influence of optically active substances that enhance the accuracy of the account in the sugar industry. |
|
Date |
2013-01-23T14:47:05Z
2013-01-23T14:47:05Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Хомічак, Л. М. Вплив оптично активних речовин на технологічні показники та облік у бурякоцукровому виробництві / Л. М. Хомічак, Л. С. Клименко, І. Б. Петриченко, Ю. Ю. Майстрова // Цукор України. - 2004. - № 3-4(37). - C. 34-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5537 |
|
Language |
other
|
|