Запис Детальніше

Вплив оптично активних речовин на технологічні показники та облік у бурякоцукровому виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив оптично активних речовин на технологічні показники та облік у бурякоцукровому виробництві
Влияние оптически активных веществ на технологические показатели и учет в свеклосахарном производстве
Impact of optically active substances on technological indicators and accounting in sugar beet production
 
Creator Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
Петриченко, І. Б.
Петриченко, И. Б.
Petrichenko, I.
Майстрова, Ю. Ю.
Майстрова, Ю. Ю.
Maystrova, Y.
 
Subject облік
оптично активні речовини
цукрові буряки
цукроза
поляризація
декстран
інвертний цукор
чистота
утфель
ефект кристалізації
меляса
учет
оптически активные вещества
сахарная свекла
сахароза
поляризация
декстран
инвертный сахар
доброкачественность
утфель
эффект кристаллизации
меласса
accounting
optically active substances
sugar beets
sugar
polarization
dextran
invert sugar
purity
massecuite
the effect of crystallization
molasses
 
Description Пропонується при переробленні бурякосировини низької якості вміст цукрози в напівпродуктах кристалізаційного відділення визначати з урахуванням впливу оптично активних речовин, що підвищить точність обліку у бурякоцукровому виробництві.
Предлагается при переработке свеклы низкого качества содержание сахарозы в полупродуктах кристаллизационного отделения определять с учетом влияния оптически активных веществ, что повысит точность учета в свеклосахарном производстве.
Offered when processing beet of low-quality, the content of sucrose in semiproducts of crystallization department determin after considering the influence of optically active substances that enhance the accuracy of the account in the sugar industry.
 
Date 2013-01-23T14:47:05Z
2013-01-23T14:47:05Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Хомічак, Л. М. Вплив оптично активних речовин на технологічні показники та облік у бурякоцукровому виробництві / Л. М. Хомічак, Л. С. Клименко, І. Б. Петриченко, Ю. Ю. Майстрова // Цукор України. - 2004. - № 3-4(37). - C. 34-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5537
 
Language other