Запис Детальніше

Особливості використання харчових добавок в оздоблювальних напівфабрикатах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості використання харчових добавок в оздоблювальних напівфабрикатах
Особенности использования пищевых добавок в отделочных полуфабрикатах
Features of use of food additives in semi-finished products
 
Creator Пушка, О. С.
Пушка, О. С.
Pushka, O.
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
 
Subject Крем, гідроколоіди, структура, харчові добавки.
Крем, гидроколоиды, структура, пищевые добавки.
Cream, hydrocolloids, structure, food additives.
 
Description Дана характеристика популярних гідроколоїдів. Приведены характеристики популярных гидроколлоидов. The characteristic of popular hydrocolloids is given.
 
Publisher Наукова творчість в індустрії гостинності : Матеріали Другої всеукр. наук.-практ.конф. студ., аспірантів та молодих вчених
 
Date 2013-01-24T15:16:42Z
2013-01-24T15:16:42Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5588
 
Language uk_UK
 
Relation ;С. 174-175