Спосіб виробництва білкового стабілізатора з колагеновмісної сировини (Патент на корисну модель №46518)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва білкового стабілізатора з колагеновмісної сировини (Патент на корисну модель №46518)
Способ производства белкового стабилизатора с колагеносодержащего сырья (Патент на полезную модель № 46518) Method of producing protein stabilizer kolahenovmisnoyi materials (Utility model patent number 46518) |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Каштанова, О. О. Кунат, О. С. Черкас, Ю. М. Кишенько, И. И. Каштановая, А. А. Кунат, А. С. Черкасс, Ю. М. Kishenko, I. Chestnut, O. Kunat, O. Cherkass, Yu. |
|
Subject |
білковий стабілізатор
белковый стабилизатор protein stabilizer колагеновмісна сировина вторинне тонке подрібнення колагенсодержимое сырье вторичное тонкое измельчение collagen content of raw materials secondary fine grinding |
|
Description |
Розроблено спосіб виробництва білкового стабілізатора з колагеновмісної сировини, що включає очищення, подрібнення, варіння, охолодження, знежирення, який відрізняється тим, що як вихідну сировину використовують свинячу шкурку, жилку, яку варять 6-8 годин, проводять вторинне тонке подрібнення, сушать за температури 70-80оС та просіюють.Разработан способ производства белкового стабилизатора с коллагенсодержащего сырья, что включает очистку, измельчения, варку, охлаждения, обезжиривание, который отличается тем, что в качестве исходного сырья используют свиную шкурку, жилку, которую варят 6-8 часов, проводят вторичное тонкое измельчение, сушат при температуре 70-80 оС и просеивают.Developed a method of producing a protein stabilizer and collagen raw material, which includes cleaning, chopping, cooking, cooling, degreasing, which is characterized in that the feedstock used pork skin, vein, which is cooked 6-8 hours, provide secondary fine grinding, dried at temperature of 70-80 ° C and sieved.
|
|
Date |
2013-01-24T14:50:28Z
2013-01-24T14:50:28Z 2009 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 46518 UA, МПК A23J 1/10 Спосіб виробництва спредів з наповнювачами / Кишенько І. І., Каштанова О. О., Кунат О. С., Черкас Ю. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № u200906922
; заявл. 02.07.2009 ; опубл. 25.12.2009, Бюл. № 1, 2009 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5585 |
|
Language |
other
|
|