Запис Детальніше

Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
Теоретические аспекты технологии соусов эмульсионного типа повышенной пищевой ценности
Theoretical aspects of sauce technology of emulsion type with high nutritional value
 
Creator Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Лявинець, Г. М.
Лявинец, Г. М.
Liavynets, H.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
 
Subject Соус емульсійного типу, рослинні порошки, антиоксидантна дія.
Соус эмульсионного типа, растительные порошки, антиоксидантное действие.
Sauce of emulsion type, vegetable powders, antioxidant actvity.
 
Description У статті розглянуто актуальність виробництва соусів емульсійного типу за використання стабілізуючих систем рослинного походження. Функціональним рецептурним компонентом запропоновано порошок пряно-ароматичних культур зелені петрушки, кропу, базиліку. Застосування даної сировини забезпечує термодинамічну стійкість та антиоксидантну дію емульсії, дозволяє сформувати певні органолептичні властивості.
В статье рассмотрены актуальность производства соусов эмульсионного типа при использовании стабилизирующих систем растительного происхождения. Функциональным рецептурным компонентом предложено порошок пряно-ароматических культур зелени петрушки, укропа, базилика. Применение данного сырья обеспечивает термодинамическую устойчивость и антиоксидантное действие эмульсии, позволяет сформировать определенные органолептические свойства.
The article deals the relevance of emulsion-type dressings by using stabilizing systems of plant origin. Functional component of the proposed prescription powder spice and aromatic plants of parsley, dill, basil. The use of this material provides thermodynamic stability and antioxidant emulsion to form certain organoleptic properties.
 
Publisher Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі, ХДУХТ
 
Date 2013-01-30T09:18:40Z
2013-01-30T09:18:40Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5774
 
Language uk_UK
 
Relation № 2;С. 266-271