Запис Детальніше

Стабілізація результатів вимірювань кольоровості білого цукру за допомогою приладу ЦУТЕП-СМ

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стабілізація результатів вимірювань кольоровості білого цукру за допомогою приладу ЦУТЕП-СМ
Стабилизация результатов измерений цветности белого сахара с помощью прибора ЦУТЕП-СМ
Stabilization of measurement results of chromaticity of white sugar using device TSUTEP-SM
 
Creator Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
Котвіцька, І. М.
Котвицкая, И. М.
Kotvitska, I.
Ковальчук, А. В.
Ковальчук, А. В.
Kovalchuk, A.
Лотар, С. Л.
Лотар, С. Л.
Lotar, S.
Тихонюк, A. B.
Тихонюк, А. В.
Tikhonyuk, A.
Глінкін, С. Ю.
Глинкин, С. Ю.
Glinkin, S.
 
Subject кольоровість
цветность
colour
колориметр
цукор
випромінювання
світлодіоди
оптимізація
стабільність
колориметр
сахар
излучение
светодиоды
оптимизация
стабильность
colorimeter
sugar
radiation
LEDs
optimization
stability
 
Description Проаналізовані основні недоліки колориметрів відбиття при визначенні кольоровості кристалічного білого цукру методом аналізу дифузно –відбитого випромінювання. Досліджено і встановлено, що застосування рівномірного розсіюючого екрану при оптимізації кількості світлодіодів, дозволило втричі збільшити стабільність вимірювання кольоровості кристалічного білого цукру.
Проанализированы основные недостатки колориметров отражения при определении цветности кристаллического белого сахара методом анализа диффузно-отраженного излучения. Исследовано и установлено, что применение равномерного рассеивающего экрана при оптимизации количества светодиодов, позволило втрое увеличить стабильность измерения цветности кристаллического белого сахара.
Analyzed main drawbacks of colorimeters of reflection in determining of chromaticity of crystalline white sugar method of analysis of diffuse reflected radiation. Investigated and found that the application of a uniform scattering screen while optimizing the number of LEDs, allowing triple stability of measurement of chromaticity of crystalline white sugar.
 
Date 2013-01-28T15:27:08Z
2013-01-28T15:27:08Z
2008
 
Type Thesis
 
Identifier Пасічний, В. М. Стабілізація результатів вимірювань кольоровості білого цукру за допомогою приладу ЦУТЕП-СМ / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, С. М. Мітяєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – 2008. – Ч. 2. – С. 181.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5694
 
Language other