Стабілізація результатів вимірювань кольоровості білого цукру за допомогою приладу ЦУТЕП-СМ
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стабілізація результатів вимірювань кольоровості білого цукру за допомогою приладу ЦУТЕП-СМ
Стабилизация результатов измерений цветности белого сахара с помощью прибора ЦУТЕП-СМ Stabilization of measurement results of chromaticity of white sugar using device TSUTEP-SM |
|
Creator |
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С. Klimenko, L. Котвіцька, І. М. Котвицкая, И. М. Kotvitska, I. Ковальчук, А. В. Ковальчук, А. В. Kovalchuk, A. Лотар, С. Л. Лотар, С. Л. Lotar, S. Тихонюк, A. B. Тихонюк, А. В. Tikhonyuk, A. Глінкін, С. Ю. Глинкин, С. Ю. Glinkin, S. |
|
Subject |
кольоровість
цветность colour колориметр цукор випромінювання світлодіоди оптимізація стабільність колориметр сахар излучение светодиоды оптимизация стабильность colorimeter sugar radiation LEDs optimization stability |
|
Description |
Проаналізовані основні недоліки колориметрів відбиття при визначенні кольоровості кристалічного білого цукру методом аналізу дифузно –відбитого випромінювання. Досліджено і встановлено, що застосування рівномірного розсіюючого екрану при оптимізації кількості світлодіодів, дозволило втричі збільшити стабільність вимірювання кольоровості кристалічного білого цукру.
Проанализированы основные недостатки колориметров отражения при определении цветности кристаллического белого сахара методом анализа диффузно-отраженного излучения. Исследовано и установлено, что применение равномерного рассеивающего экрана при оптимизации количества светодиодов, позволило втрое увеличить стабильность измерения цветности кристаллического белого сахара. Analyzed main drawbacks of colorimeters of reflection in determining of chromaticity of crystalline white sugar method of analysis of diffuse reflected radiation. Investigated and found that the application of a uniform scattering screen while optimizing the number of LEDs, allowing triple stability of measurement of chromaticity of crystalline white sugar. |
|
Date |
2013-01-28T15:27:08Z
2013-01-28T15:27:08Z 2008 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Стабілізація результатів вимірювань кольоровості білого цукру за допомогою приладу ЦУТЕП-СМ / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, С. М. Мітяєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – 2008. – Ч. 2. – С. 181.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5694 |
|
Language |
other
|
|