Запис Детальніше

Дослідження процесів черствіння безглютенового хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесів черствіння безглютенового хліба
Исследование процессов черствения безглютенового хлеба
Research of processes gluten-free bread staling
 
Creator Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н.
Grischenko, A.
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject безглютеновий хліб
безглютеновый хлеб
gluten-free bread
процес черствіння
процесс черствения
staling process
 
Description Наведено результати дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в безглютеновому хлібі з різними видами борошна круп’яних культур. Встановлено позитивний вплив борошна на збереження свіжості безглютенового хліба під час зберігання. Приведены результаты исследования содержания свободной и связанной влаги в безглютеновом хлебе с разными видами муки крупяных культур. Отмечено позитивное влияние муки на сохранение свежести безглютенового хлеба при хранении. The results of The results of the study content of free and bound water in the gluten-free bread with different types of flour groats. Noted a positive impact on the freshness of flour gluten-free bread during storage.
 
Date 2013-01-30T09:09:04Z
2013-01-30T09:09:04Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Грищенко, А. М. Дослідження процесів черствіння безглютенового хліба / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2011 р. : матеріали конф. - 2011. - Ч. 1 - С. 50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5767
 
Language uk_UK