Дослідження процесів черствіння безглютенового хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження процесів черствіння безглютенового хліба
Исследование процессов черствения безглютенового хлеба Research of processes gluten-free bread staling |
|
Creator |
Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н. Grischenko, A. Михонік, Л. А. Михоник, Л. А. Mykhonik, L. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
безглютеновий хліб
безглютеновый хлеб gluten-free bread процес черствіння процесс черствения staling process |
|
Description |
Наведено результати дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в безглютеновому хлібі з різними видами борошна круп’яних культур. Встановлено позитивний вплив борошна на збереження свіжості безглютенового хліба під час зберігання. Приведены результаты исследования содержания свободной и связанной влаги в безглютеновом хлебе с разными видами муки крупяных культур. Отмечено позитивное влияние муки на сохранение свежести безглютенового хлеба при хранении. The results of The results of the study content of free and bound water in the gluten-free bread with different types of flour groats. Noted a positive impact on the freshness of flour gluten-free bread during storage.
|
|
Date |
2013-01-30T09:09:04Z
2013-01-30T09:09:04Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Грищенко, А. М. Дослідження процесів черствіння безглютенового хліба / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2011 р. : матеріали конф. - 2011. - Ч. 1 - С. 50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5767 |
|
Language |
uk_UK
|
|