Запис Детальніше

Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста
Исследование структурно-механических свойств безбелкового теста
Research of structural and mechanical properties of protein-free dough
 
Creator Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н.
Grischenko, A.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
 
Subject Безбілкове тісто, ефективна в’язкість, камеді гуару і ксантану.
Безбелковое тесто, эффективная вязкость, камеди гуара и ксантана.
Protein-free dough, effective viscosity, guar gum and xanthan.
 
Description Наведено результати досліджень структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану. Проведено дослідження пружно-еластичних властивостей безбілкового тіста на фаринографі. Приведены результаты исследований структурно-механических свойств безбелкового теста с камедями гуара и ксантана. Проведены исследования упруго-эластичных свойств безбелкового теста на фаринографе. The results of studies of structural and mechanical properties of the protein-free dough with guar and xanthan gums. The investigation of elastic-elastic properties of the protein-free dough using the Farinograph.
 
Publisher Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті :76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 12-13 квітня 2010 р.: матеріали конф. – К.: НУХТ
 
Date 2013-01-30T09:09:26Z
2013-01-30T09:09:26Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5768
 
Language uk_UK
 
Relation Ч. 2;С. 140