Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста
Исследование структурно-механических свойств безбелкового теста Research of structural and mechanical properties of protein-free dough |
|
Creator |
Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н. Grischenko, A. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Михонік, Л. А. Михоник, Л. А. Mykhonik, L. |
|
Subject |
Безбілкове тісто, ефективна в’язкість, камеді гуару і ксантану.
Безбелковое тесто, эффективная вязкость, камеди гуара и ксантана. Protein-free dough, effective viscosity, guar gum and xanthan. |
|
Description |
Наведено результати досліджень структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану. Проведено дослідження пружно-еластичних властивостей безбілкового тіста на фаринографі. Приведены результаты исследований структурно-механических свойств безбелкового теста с камедями гуара и ксантана. Проведены исследования упруго-эластичных свойств безбелкового теста на фаринографе. The results of studies of structural and mechanical properties of the protein-free dough with guar and xanthan gums. The investigation of elastic-elastic properties of the protein-free dough using the Farinograph.
|
|
Publisher |
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті :76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 12-13 квітня 2010 р.: матеріали конф. – К.: НУХТ
|
|
Date |
2013-01-30T09:09:26Z
2013-01-30T09:09:26Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5768
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
Ч. 2;С. 140
|
|