Вплив ферментативно-активного соєвого борошна та сухої пшеничної клейковини на споживчі властивості хліба з борошна «Здоров’я»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив ферментативно-активного соєвого борошна та сухої пшеничної клейковини на споживчі властивості хліба з борошна «Здоров’я»
Влияние ферментативно-активной соевой муки и сухой пшеничной клейковины на потребительские свойства хлеба из муки «Здоровье» Effect of enzyme-active soy flour and dry wheat gluten consumer properties of bread flour "Health" |
|
Creator |
Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н. Grischenko, A. Михонік, Л. А. Михоник, Л. А. Mykhonik, L. Федорова, Т. О. Федорова, Т. А. Fedorova, T. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
борошно з суцільно змеленого зерна пшениці
соєве борошно мука из цельносмолотого зерна пшеницы соевая мука flour from whole-grain wheat a soy flour |
|
Description |
Наведено результати досліджень застосування фкрментативно-активного соєвого борошна для поліпшення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна «Здоров’я» з суцільно змеленого зерна пшениці. Приведены результаты исследований применения ферментативно-активной соевой муки с целью улучшения хлебопекарных свойств пшеничной муки «Здоровье» из цельносмолотого зерна пшеницы. The article considers results of studies of enzyme-active soy flour to improve the baking properties of flour "Health" of whole-grain wheat.
|
|
Date |
2013-01-30T09:10:05Z
2013-01-30T09:10:05Z 2008 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Грищенко, А. М. Вплив ферментативно-активного соєвого борошна та сухої пшеничної клейковини на споживчі властивості хліба з борошна «Здоров’я» / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, Т. О. Федорова, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. - К. - 2008. - С. 254.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5769 |
|
Language |
uk_UK
|
|