Запис Детальніше

Вплив ферментативно-активного соєвого борошна та сухої пшеничної клейковини на споживчі властивості хліба з борошна «Здоров’я»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив ферментативно-активного соєвого борошна та сухої пшеничної клейковини на споживчі властивості хліба з борошна «Здоров’я»
Влияние ферментативно-активной соевой муки и сухой пшеничной клейковины на потребительские свойства хлеба из муки «Здоровье»
Effect of enzyme-active soy flour and dry wheat gluten consumer properties of bread flour "Health"
 
Creator Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н.
Grischenko, A.
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
Федорова, Т. О.
Федорова, Т. А.
Fedorova, T.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject борошно з суцільно змеленого зерна пшениці
соєве борошно
мука из цельносмолотого зерна пшеницы
соевая мука
flour from whole-grain wheat
a soy flour
 
Description Наведено результати досліджень застосування фкрментативно-активного соєвого борошна для поліпшення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна «Здоров’я» з суцільно змеленого зерна пшениці. Приведены результаты исследований применения ферментативно-активной соевой муки с целью улучшения хлебопекарных свойств пшеничной муки «Здоровье» из цельносмолотого зерна пшеницы. The article considers results of studies of enzyme-active soy flour to improve the baking properties of flour "Health" of whole-grain wheat.
 
Date 2013-01-30T09:10:05Z
2013-01-30T09:10:05Z
2008
 
Type Thesis
 
Identifier Грищенко, А. М. Вплив ферментативно-активного соєвого борошна та сухої пшеничної клейковини на споживчі властивості хліба з борошна «Здоров’я» / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, Т. О. Федорова, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. - К. - 2008. - С. 254.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5769
 
Language uk_UK