Запис Детальніше

Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба
Использование сахара в технологии безбелкового и безглютенового хлеба
The use of of sugar in the technology of protein-free and gluten-free bread
 
Creator Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н.
Grischenko, A.
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject безглютеновий хліб
цукор
процес бродіння
безглютеновый хлеб
сахар
процесс брожения
gluten-free bread
sugar
the fermentation process
 
Description Наведено результати досліджень впливу дозування цукру білого кристалічного на процес бродіння в безглютеновому тісті, встановлено вплив на показники якості безглютенового хліба з борошном круп’яних культур. Приведены результаты исследований влияния различных дозировок сахара на процесс брожения в безглютеновом тесте, определено влияние на показатели качества безглютенового хлеба с мукой крупяных культур. Results on the effect of different doses of sugar in the fermentation process in the gluten-free dough, determined the effect on the quality of gluten-free bread with flour cereals.
 
Date 2013-01-30T09:17:28Z
2013-01-30T09:17:28Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Грищенко, А. М. Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів : сьогодення та перспективи : Міжнар. наук.-практ. конференції, 27-28 вересня 2010 р. : тези доп. – 2010. – Ч. 1. – С. 17-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5770
 
Language uk_UK