Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба
Использование сахара в технологии безбелкового и безглютенового хлеба The use of of sugar in the technology of protein-free and gluten-free bread |
|
Creator |
Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н. Grischenko, A. Михонік, Л. А. Михоник, Л. А. Mykhonik, L. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
безглютеновий хліб
цукор процес бродіння безглютеновый хлеб сахар процесс брожения gluten-free bread sugar the fermentation process |
|
Description |
Наведено результати досліджень впливу дозування цукру білого кристалічного на процес бродіння в безглютеновому тісті, встановлено вплив на показники якості безглютенового хліба з борошном круп’яних культур. Приведены результаты исследований влияния различных дозировок сахара на процесс брожения в безглютеновом тесте, определено влияние на показатели качества безглютенового хлеба с мукой крупяных культур. Results on the effect of different doses of sugar in the fermentation process in the gluten-free dough, determined the effect on the quality of gluten-free bread with flour cereals.
|
|
Date |
2013-01-30T09:17:28Z
2013-01-30T09:17:28Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Грищенко, А. М. Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів : сьогодення та перспективи : Міжнар. наук.-практ. конференції, 27-28 вересня 2010 р. : тези доп. – 2010. – Ч. 1. – С. 17-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5770 |
|
Language |
uk_UK
|
|