Зниження вмісту білкових речовин в добовому раціоні при вживанні безглютенового хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зниження вмісту білкових речовин в добовому раціоні при вживанні безглютенового хліба
Снижение содержания белковых веществ в суточном рационе при употреблении безглютенового хлеба Decrease in the content proteins in the daily diet when consuming gluten-free bread |
|
Creator |
Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н. Grischenko, A. Михонік, Л. А. Михоник, Л. А. Mykhonik, L. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
Безглютеновий хліб, борошно круп’яних культур, хімічний склад хліба.
Безглютеновый хлеб, мука крупяных культур, химический состав хлеба. Gluten-free bread, flour cereal crops, chemical composition of bread. |
|
Description |
В роботі наведено результати розрахунку вмісту білкових речовин в безглютеновому з різними видами борошна круп’яних культур та покриття добової потреби в білкових речовинах при вживанні такого хліба. В работе приведены результаты расчета содержания белковых веществ в безглютеновом хлебе с разными видами муки крупяных культури покрытия суточной потребности в белках при употреблении в пищу такого хлеба. The results of calculating the content of proteins in gluten-free bread with different types of flour cereals covering daily protein requirements by eating this gluten-free bread.
|
|
Publisher |
Актуальні проблеми безпеки харчування: Перша міжгалузева наук.-практ. конференція, 14-15 жовтня 2010 р.: матеріали конф. – Донецьк : Донецький національний університет економіки і торгівлі
|
|
Date |
2013-01-30T09:17:50Z
2013-01-30T09:17:50Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5771
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
;С. 73
|
|