Запис Детальніше

Зниження вмісту білкових речовин в добовому раціоні при вживанні безглютенового хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зниження вмісту білкових речовин в добовому раціоні при вживанні безглютенового хліба
Снижение содержания белковых веществ в суточном рационе при употреблении безглютенового хлеба
Decrease in the content proteins in the daily diet when consuming gluten-free bread
 
Creator Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н.
Grischenko, A.
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject Безглютеновий хліб, борошно круп’яних культур, хімічний склад хліба.
Безглютеновый хлеб, мука крупяных культур, химический состав хлеба.
Gluten-free bread, flour cereal crops, chemical composition of bread.
 
Description В роботі наведено результати розрахунку вмісту білкових речовин в безглютеновому з різними видами борошна круп’яних культур та покриття добової потреби в білкових речовинах при вживанні такого хліба. В работе приведены результаты расчета содержания белковых веществ в безглютеновом хлебе с разными видами муки крупяных культури покрытия суточной потребности в белках при употреблении в пищу такого хлеба. The results of calculating the content of proteins in gluten-free bread with different types of flour cereals covering daily protein requirements by eating this gluten-free bread.
 
Publisher Актуальні проблеми безпеки харчування: Перша міжгалузева наук.-практ. конференція, 14-15 жовтня 2010 р.: матеріали конф. – Донецьк : Донецький національний університет економіки і торгівлі
 
Date 2013-01-30T09:17:50Z
2013-01-30T09:17:50Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5771
 
Language uk_UK
 
Relation ;С. 73