Прискорюйте дозрівання тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Прискорюйте дозрівання тіста
Ускоряйте созревания теста Accelerate maturation dough |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Тесля, О. Д. Тесля, О. Д. Tesla, O. |
|
Subject |
Двошвидкісні тістомісильні машини, ферментні препарати, пресовані дріжджі, органолептичні показники якості хліба.
Двухскоростные тестомесильные машины, ферментные препараты, прессованные дрожжи, органолептические показатели качества хлеба. Two-speed mixing machine, enzymes, pressed yeast, organoleptic quality of bread. |
|
Description |
Показано можливість використання двошвидкісних тістомісильних машин, пресованих дріжджів з високою бродильною активністю, ферментних препаратів нового покоління у разі удосконалення безопарного способу приготування тіста для забезпечення високої якості продукції. Показана возможность использования двухскоростных тестомесильных машин, прессованных дрожжей с высокой бродильной активностью, ферментных препаратов нового поколения при усовершенствовании безопарного способа приготовления теста для обеспечения высокого качества продукции. The possibility of using two-speed kneading machine, pressed yeast with high fermentative activity of enzyme preparations in case of a new generation improvement straight dough process for providing high quality products.
|
|
Publisher |
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
|
|
Date |
2013-01-30T09:18:12Z
2013-01-30T09:18:12Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5772
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№1(38);С. 21-23
|
|