Запис Детальніше

Прискорюйте дозрівання тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Прискорюйте дозрівання тіста
Ускоряйте созревания теста
Accelerate maturation dough
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д.
Tesla, O.
 
Subject Двошвидкісні тістомісильні машини, ферментні препарати, пресовані дріжджі, органолептичні показники якості хліба.
Двухскоростные тестомесильные машины, ферментные препараты, прессованные дрожжи, органолептические показатели качества хлеба.
Two-speed mixing machine, enzymes, pressed yeast, organoleptic quality of bread.
 
Description Показано можливість використання двошвидкісних тістомісильних машин, пресованих дріжджів з високою бродильною активністю, ферментних препаратів нового покоління у разі удосконалення безопарного способу приготування тіста для забезпечення високої якості продукції. Показана возможность использования двухскоростных тестомесильных машин, прессованных дрожжей с высокой бродильной активностью, ферментных препаратов нового поколения при усовершенствовании безопарного способа приготовления теста для обеспечения высокого качества продукции. The possibility of using two-speed kneading machine, pressed yeast with high fermentative activity of enzyme preparations in case of a new generation improvement straight dough process for providing high quality products.
 
Publisher Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 
Date 2013-01-30T09:18:12Z
2013-01-30T09:18:12Z
2008
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5772
 
Language uk_UK
 
Relation №1(38);С. 21-23