Запис Детальніше

Вплив мезофільних заквасок на склад органічних кислот тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив мезофільних заквасок на склад органічних кислот тіста
Влияние мезофильных заквасок на состав органических кислот теста
Effect of mesophilic starter cultures on the composition of organic acids of dough
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д.
Tesla, O.
Удворгелі, Л. І.
Удворгели, Л. И.
Udvorgeli, L.
 
Subject тісто
кислотність
мезофільні молочнокислі закваски
концентровані молочнокислі закваски
органічні кислоти
тесто
кислотность
мезофильные молочнокислые закваски
концентрированные молочнокислые закваски
органические кислоты
dough
acidity
mesophilic lactic fermentation
concentrated lactic starter
organic acids
 
Description Досліджувались вплив мезофільних молочнокислих заквасок та концентрованих молочнокислих заквасок на кислотність титровану і активну та вміст нелетких та летких органічних кислот в тісті. Встановлено, що використання заквасок інтенсифікує процес бродіння та покращує смак і запах хліба, які зумовлені вмістом летких і нелетких кислот. Исследовались влияние мезофильных молочнокислых заквасок и концентрированных молочнокислых заквасок на кислотность титруемую и активную и содержание нелетучих и летучих органических кислот в тесте. Установлено, что использование заквасок интенсифицирует процесс брожения и улучшает вкус и запах хлеба, обусловленные содержанием летучих и нелетучих кислот. Investigated the influence of mesophilic lactic ferments and concentrated lactic starter cultures on acidity titrated and active and non-volatile and volatile content of organic acids in the dough. Found that the use of starter cultures intensifies fermentation process and improves the taste and smell of bread, which are caused by a volatile and non-volatile acids.
 
Date 2013-01-30T09:19:53Z
2013-01-30T09:19:53Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Вплив мезофільних заквасок на склад органічних кислот тіста / В. І. Дробот, О. Д. Тесля, Л. І. Удворгелі // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - 7-8. – С. 33-34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5776
 
Language uk_UK