Вплив мезофільних заквасок на склад органічних кислот тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив мезофільних заквасок на склад органічних кислот тіста
Влияние мезофильных заквасок на состав органических кислот теста Effect of mesophilic starter cultures on the composition of organic acids of dough |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Тесля, О. Д. Тесля, О. Д. Tesla, O. Удворгелі, Л. І. Удворгели, Л. И. Udvorgeli, L. |
|
Subject |
тісто
кислотність мезофільні молочнокислі закваски концентровані молочнокислі закваски органічні кислоти тесто кислотность мезофильные молочнокислые закваски концентрированные молочнокислые закваски органические кислоты dough acidity mesophilic lactic fermentation concentrated lactic starter organic acids |
|
Description |
Досліджувались вплив мезофільних молочнокислих заквасок та концентрованих молочнокислих заквасок на кислотність титровану і активну та вміст нелетких та летких органічних кислот в тісті. Встановлено, що використання заквасок інтенсифікує процес бродіння та покращує смак і запах хліба, які зумовлені вмістом летких і нелетких кислот. Исследовались влияние мезофильных молочнокислых заквасок и концентрированных молочнокислых заквасок на кислотность титруемую и активную и содержание нелетучих и летучих органических кислот в тесте. Установлено, что использование заквасок интенсифицирует процесс брожения и улучшает вкус и запах хлеба, обусловленные содержанием летучих и нелетучих кислот. Investigated the influence of mesophilic lactic ferments and concentrated lactic starter cultures on acidity titrated and active and non-volatile and volatile content of organic acids in the dough. Found that the use of starter cultures intensifies fermentation process and improves the taste and smell of bread, which are caused by a volatile and non-volatile acids.
|
|
Date |
2013-01-30T09:19:53Z
2013-01-30T09:19:53Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Вплив мезофільних заквасок на склад органічних кислот тіста / В. І. Дробот, О. Д. Тесля, Л. І. Удворгелі // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - 7-8. – С. 33-34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5776 |
|
Language |
uk_UK
|
|