Запис Детальніше

Використання мікробної біомаси, що утворюється при переробці відходів харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання мікробної біомаси, що утворюється при переробці відходів харчової промисловості
Использование микробной биомассы, образующейся при переработке отходов пищевой промышленности
Using microbial biomass formed during the processing of waste food
 
Creator Нікітін, Г. О.
Никитин, Г. А.
Nikitin, G.
Левитина, Н. В.
Левітіна, Н. В.
Levitina, N.
Лукашевич, Є. М.
Лукашевич, Е. М.
Lukashevich, E.
 
Subject мікробіологічний синтез білків
відходи м’ясної промисловості
активний мул
білкова біомаса
стічні води
вітаміни групи B
микробиологический синтез белков
отходы мясной промышленности
активный ил
белковая биомасса
сточные воды
витамины группы B
microbiological synthesis of proteins
meat industry wastes
activated sludge
protein biomass
waste water
vitamin B
 
Description Втрати м’ясопереробної промисловості в Україні складають понад 700 тонн на добу. Порівнюється ефективність використання активного мулу з дріжджами як продуценту білка. В активному мулі більший вміст білка, незамінних амінокислот, вітамінів групи B в тому числі B12, та різних мікроелементів, що свідчить про перспективність його розробки як біологічного додатку в тваринництві та інших галузях.
Потери мясоперерабатывающей промышленности в Украине составляют свыше 700 тонн в сутки. Сравнивается эффективность использования активного ила с дрожжами как продуцента белка. В активном иле большее содержание белка, незаменимых аминокислот, витаминов группы B в том числе B12, и различных микроэлементов, что свидетельствует о перспективности его разработки как биологического приложения в животноводстве и других отраслях.
Losses meat processing industry in Ukraine are more than 700 tons per day. Compared the effectiveness of using sludge as a producer of yeast protein. In active sludge larger protein, essential amino acids, B vitamins, including B12, and various trace elements, indicating that the prospects of its development as a biological application in livestock and other industries.
 
Date 2013-01-30T09:39:52Z
2013-01-30T09:39:52Z
1995
 
Type Article
 
Identifier Нікітін, Г. А. Використання мікробної біомаси, що утворюється при переробці відходів харчової промисловості / Г. А. Нікітін, Н. В. Левітіна, Е. М. Лукашевич // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : всеукраїнська науково-практична конференція, 17-20 жовтня 1995 р. : тези доп. – 1995. – С. 109.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5794