Використання мікробної біомаси, що утворюється при переробці відходів харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання мікробної біомаси, що утворюється при переробці відходів харчової промисловості
Использование микробной биомассы, образующейся при переработке отходов пищевой промышленности Using microbial biomass formed during the processing of waste food |
|
Creator |
Нікітін, Г. О.
Никитин, Г. А. Nikitin, G. Левитина, Н. В. Левітіна, Н. В. Levitina, N. Лукашевич, Є. М. Лукашевич, Е. М. Lukashevich, E. |
|
Subject |
мікробіологічний синтез білків
відходи м’ясної промисловості активний мул білкова біомаса стічні води вітаміни групи B микробиологический синтез белков отходы мясной промышленности активный ил белковая биомасса сточные воды витамины группы B microbiological synthesis of proteins meat industry wastes activated sludge protein biomass waste water vitamin B |
|
Description |
Втрати м’ясопереробної промисловості в Україні складають понад 700 тонн на добу. Порівнюється ефективність використання активного мулу з дріжджами як продуценту білка. В активному мулі більший вміст білка, незамінних амінокислот, вітамінів групи B в тому числі B12, та різних мікроелементів, що свідчить про перспективність його розробки як біологічного додатку в тваринництві та інших галузях. Потери мясоперерабатывающей промышленности в Украине составляют свыше 700 тонн в сутки. Сравнивается эффективность использования активного ила с дрожжами как продуцента белка. В активном иле большее содержание белка, незаменимых аминокислот, витаминов группы B в том числе B12, и различных микроэлементов, что свидетельствует о перспективности его разработки как биологического приложения в животноводстве и других отраслях. Losses meat processing industry in Ukraine are more than 700 tons per day. Compared the effectiveness of using sludge as a producer of yeast protein. In active sludge larger protein, essential amino acids, B vitamins, including B12, and various trace elements, indicating that the prospects of its development as a biological application in livestock and other industries. |
|
Date |
2013-01-30T09:39:52Z
2013-01-30T09:39:52Z 1995 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Нікітін, Г. А. Використання мікробної біомаси, що утворюється при переробці відходів харчової промисловості / Г. А. Нікітін, Н. В. Левітіна, Е. М. Лукашевич // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : всеукраїнська науково-практична конференція, 17-20 жовтня 1995 р. : тези доп. – 1995. – С. 109.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5794 |
|