Запис Детальніше

Аналіз проблеми очищення газопилових викидів у м’ясній промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз проблеми очищення газопилових викидів у м’ясній промисловості
Анализ проблемы очистки газопылевых выбросов в мясной промышленности
Analysis of the purification of gas and dust emissions in the meat industry
 
Creator Перехватова, Н. В.
Перехватова, Н. В.
Perehvatova, N.
Слюсаренко, О. В.
Слюсаренко, О. В.
Slusarenko, O.
Салюк, А. І.
Салюк, А. И.
Salyuk, A.
 
Subject харчові жири
аміак
сірководень
фенол
кетони
сажа
меркаптани
технологічні процеси
пищевые жиры
аммиак
сероводород
фенол
кетоны
сажа
меркаптаны
технологические процессы
dietary fats
ammonia
hydrogen sulfide
phenol
ketones
carbon black
mercaptans
processes
 
Description В повітря робочого цеху м’ясокомбінатів надходять: аміак, сірководень,фенол, кетони, сажа, меркаптани, оксид вуглецю, діоксид сірки, пил тощо. Ці речовини наносять значну шкоду здоров’ю людини та навколишньому середовищу. Проводився аналіз методів очищення потоків від пилу та неприємного пахучих речовин, розглядається переваги та недоліки пилогазоочисних установок, робляться висновки про ефективність їх застосування для очищення викидів, що утворюються при різних технологічних процесах.

В воздух рабочего цеха мясокомбинатов поступают: аммиак, сероводород, фенол, кетоны, сажа, меркаптаны, оксид углерода, диоксид серы, пыль т.д.. Эти вещества наносят значительный вред здоровью человека и окружающей среде. Проводился анализ методов очистки потоков от пыли и неприятного пахучих веществ, рассматривается преимущества и недостатки пылегазоочистных установок, делаются выводы об эффективности их применения для очистки выбросов, образующихся при различных технологических процессах.

In the air of the shop slaughterhouses come: ammonia, hydrogen sulfide, phenol, ketones, carbon black, mercaptans, carbon monoxide, sulfur dioxide, dust toscho. These substances cause significant harm to health and environment person. Purification methods were analyzed flows from dust and unpleasant odorous substances considered the advantages and disadvantages of air pollution abatement systems, conclusions about the effectiveness of their application for cleaning emissions generated during various manufacturing processes.
 
Date 2013-01-30T10:09:12Z
2013-01-30T10:09:12Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Перехватова, Н. В. Аналіз проблеми очищення газопилових викидів у м’ясній промисловості / Н. В. Перехватова, О. В. Слюсаренко, А. І. Салюк // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, Київ, 24-25 квітня 2001 р., К. - 2001. - Ч. 2. - С. 82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5816