Влияние сахарозаменителей на микробиологические и биохимические процессы в тесте
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние сахарозаменителей на микробиологические и биохимические процессы в тесте
Вплив цукрозамінників на мікробіологічні та біохімічні процеси в тісті Effect of sweeteners on the microbiological and biochemical processes in the dough |
|
Creator |
Дробот, В. И.
Дробот, В. І. Drobot, V. Тесля, О. Д. Тесля, О. Д. Tesla, O. Бондаренко, Ю. В. Бондаренко, Ю. В. Bondarenko, J. Мисечко, Н. А. Місечко, Н. О. Misechko, N. |
|
Subject |
сахарозаменители
микробиолигические и биохимические процессы в тесте лактулоза сорбит фруктоза сахар цукрозамінники мікробіолігічні і біохімічні процеси в тісті лактулоза сорбіт фруктоза цукор sweeteners microbiological and biochemical processes in the dough lactulose sorbitol fructose sugar |
|
Description |
Показано, что замена сахара в хлебобулочных изделиях сорбитом и лактулозой снижает интенсивность брожения теста, угнетает жизнедеятельность дрожжей, активность амилолиза крахмала, качество изделий. Поэтому целесообразно эти сахарозаменители использовать в композиции с фруктозой. Показано, що заміна цукру в хлібобулочних виробах сорбітом і лактулозою знижує інтенсивність бродіння тіста, пригнічує життєдіяльність дріжджів, активність амілолізу крохмалю, якість виробів. Тому доцільно ці цукрозамінники використовувати в композиції з фруктозою. It is shown that replacing sugar in baked goods sorbitol and lactulose reduces the intensity of the fermentation dough, inhibits the yeast, the activity amiloliza starch product quality. It is advisable to use these sweeteners in combination with fructose.
|
|
Date |
2013-01-30T10:34:06Z
2013-01-30T10:34:06Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. И. Влияние сахарозаменителей на микробиологические и биохимические процессы в тесте / В. И. Дробот, О. Д. Тесля, Ю. В. Бондаренко, Н. А. Мисечко // Технология и продукты здорового питания. Функциональные пищевые продукты : Х научно-практическая конференция с международным участием. - 2012. - С. 182-184.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5827 |
|
Language |
other
|
|