Запис Детальніше

Замішування тіста у двошвидкісних машинах – шлях до покращання якості виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Замішування тіста у двошвидкісних машинах – шлях до покращання якості виробів
Замешивания теста в двухскоростных машинах - путь к улучшению качества изделий
Dough in a two-speed machines - a way to improve product quality
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д.
Tesla, O.
Ковальов, О. В.
Ковалев, О. В.
Kovalyov, O.
Литовченко, І. М.
Литовченко, И. Н.
Litovchenko, I.
Мельниченко, В. П.
Мельниченко, В. П.
Melnichenko, V.
 
Subject двошвидкісні тістомісильні машини
двухскоростные тестомесильные машины
Two-speed mixing machine, energy, specific work, intensifying ripening dough, organoleptic quality of bread.
енергія
питома робота
інтенсифікація дозрівання тіста
органолептичні показники якості хліба
энергия
удельная работа
интенсификация созревания теста
органолептические показатели качества хлеба
 
Description Застосування двошвидкісних тістомісильних машин у разі замішування тіста при безопарному способі тістоприготування та нижчих затратах питомої роботи інтенсифікує дозрівання тіста, зумовлюючи підвищення якості виробів, за рахунок досконалої їхньої конструкції, яка забезпечує високий технологічний ефект замісу. Применение двухскоростных тестомесильных машин в случае замешивания теста при безопарном способе тестоприготовления и низких затратах удельной работы интенсифицирует созревания теста, вызывая повышение качества изделий, за счет совершенной их конструкции, которая обеспечивает высокий технологический эффект замеса. The use of two-speed kneading machines when kneading at straight dough process and lower cost share of intensifying ripening dough, causing increasing product quality, due to perfect their design, which provides high technology mixing effect.
 
Date 2013-01-30T10:34:59Z
2013-01-30T10:34:59Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Замішування тіста у двошвидкісних машинах – шлях до покращання якості виробів / В. І. Дробот, О. Д. Тесля, О. В. Ковальов, І. М. Литовченко, В. П. Мельниченко // Хранение и переработка зерна. – 2008. – №3 (105). – С. 41 - 43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5828
 
Language uk_UK