Буханці з тритікалевого борошна випікати можна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Буханці з тритікалевого борошна випікати можна
Буханки с тритикалевой муки выпекать можно Loaf with triticale flour can be baked |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Федорова, Т. О. Федорова, Т. А. Fedorova, T. |
|
Subject |
борошно
мука flour тритікале тісто хліб підкислювач тритикале тесто хлеб подкислитель triticale dough bread acidulent |
|
Description |
Запропонована технологія виготовлення хліба з обойного тритікалевого борошна, яка передбачає внесення 2 % підкислювала «Ефективний» і 2 % пресованих дріжджів, а також внесення у тісто 3 % цукру і 2 % жиру до маси борошна або заварки. Предложена технология изготовления хлеба из обойной тритикалевой муки, которая предусматривает внесение 2% подкислителя «Эффективный» и 2% прессованных дрожжей, а также внесения в тесто 3% сахара и 2% жира к массе муки или заварки. The technology of making bread triticale wholemeal flour, which involves making 2% acidified "Effective" and 2% compressed yeast, as well as making dough in 3% sugar and 2% fat by weight of flour or welding.
|
|
Date |
2013-01-30T10:41:45Z
2013-01-30T10:41:45Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Буханці з тритікалевого борошна випікати можна / В. І. Дробот, Т. О. Федорова // Зерно і хліб. - 2004. - №2. - С. 20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5831 |
|
Language |
uk_UK
|
|