Запис Детальніше

Буханці з тритікалевого борошна випікати можна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Буханці з тритікалевого борошна випікати можна
Буханки с тритикалевой муки выпекать можно
Loaf with triticale flour can be baked
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Федорова, Т. О.
Федорова, Т. А.
Fedorova, T.
 
Subject борошно
мука
flour
тритікале
тісто
хліб
підкислювач
тритикале
тесто
хлеб
подкислитель
triticale
dough
bread
acidulent
 
Description Запропонована технологія виготовлення хліба з обойного тритікалевого борошна, яка передбачає внесення 2 % підкислювала «Ефективний» і 2 % пресованих дріжджів, а також внесення у тісто 3 % цукру і 2 % жиру до маси борошна або заварки. Предложена технология изготовления хлеба из обойной тритикалевой муки, которая предусматривает внесение 2% подкислителя «Эффективный» и 2% прессованных дрожжей, а также внесения в тесто 3% сахара и 2% жира к массе муки или заварки. The technology of making bread triticale wholemeal flour, which involves making 2% acidified "Effective" and 2% compressed yeast, as well as making dough in 3% sugar and 2% fat by weight of flour or welding.
 
Date 2013-01-30T10:41:45Z
2013-01-30T10:41:45Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Буханці з тритікалевого борошна випікати можна / В. І. Дробот, Т. О. Федорова // Зерно і хліб. - 2004. - №2. - С. 20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5831
 
Language uk_UK