Запис Детальніше

Хімічний склад і хлібопекарські властивості обойного борошна із зерна тритікале

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хімічний склад і хлібопекарські властивості обойного борошна із зерна тритікале
Химический состав и хлебопекарные свойства обойной муки из зерна тритикале
The chemical composition and baking properties of wholemeal flour from grain triticale
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Федорова, Т. О.
Федорова, Т. А.
Fedorova, T.
 
Subject Борошно обойне, тритікале, пшениця, жито, хімічний склад, хлібопекарські властивості.
Мука обойная, тритикале, пшеница, рожь, химический состав, хлебопекарные свойства.
Wholemeal flour, triticale, wheat, rye, chemical composition, baking properties.
 
Description Встановлено, що обойне борошно з тритікале має більш високу харчову цінність, ніж обойне борошно з пшениці і жита, а також за кількістю та якістю клейковини близьке до пшеничного обойного, а за цукроутворюючою здатністю, автолітичною активністю, числом падіння і формостійкістю – до житнього обойного. Установлено, что обойная мука из тритикале имеет более высокую пищевую ценность, чем обойная мука из пшеницы и ржи, а также по количеству и качеству клейковины близкий к пшеничной обойной, а за сахарообразующей способностью, автолитической активностью, числом падения и формоустойчивостью - к ржаной обойной. Found that triticale wholemeal flour has a higher nutritional value than wholemeal flour from wheat and rye, as well as the quantity and quality of wheat gluten close to entire wheat flour, and the saccharifying ability, autolytic activity, falling number and shape stability - to dark rye flour.
 
Publisher Хранение и переработка зерна
 
Date 2013-01-30T10:45:00Z
2013-01-30T10:45:00Z
2001
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5835
 
Language uk_UK
 
Relation №10 (28);С. 42-43