Запис Детальніше

Хліб з тритікалевого борошна випікати можна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хліб з тритікалевого борошна випікати можна
Хлеб из тритикалевого муки выпекать можно
Bread with triticale flour can be baked
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Федорова, Т. О.
Федорова, Т. А.
Fedorova, T.
 
Subject борошно
мука
flour
тритікале
тісто
хліб
підкислювач
тритикале
тесто
хлеб
подкислитель
triticale
dough
bread
acidulent
 
Description Розроблена прискорена технологія виготовлення хліба з обойного тритікалевого борошна, яка передбачає внесення 2 % підкислювала «Ефективний» і 2 % пресованих дріжджів, а також внесення у тісто 3 % цукру і 2 % жиру до маси борошна або заварки. Разработана ускоренная технология изготовления хлеба из обойной тритикалевой муки, которая предусматривает внесение 2% подкислителя «Эффективный» и 2% прессованных дрожжей, а также внесения в тесто 3% сахара и 2% жира к массе муки или заварки. Designed accelerated technology of bread triticale wholemeal flour which introduces 2% acidified "Effective" and 2% compressed yeast, as well as making dough in 3% sugar and 2% fat by weight of flour or welding.
 
Date 2013-01-30T10:45:22Z
2013-01-30T10:45:22Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Хліб з тритікалевого борошна випікати можна / В. І. Дробот, Т. О. Федорова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2004. - № 1 (01). - С. 8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5836
 
Language uk_UK