Прискорена технологія виготовлення хліба з тритікалевого борошна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Прискорена технологія виготовлення хліба з тритікалевого борошна
Ускоренная технология изготовления хлеба с тритикалевой муки Accelerated technology of bread triticale flour |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Федорова, Т. О. Федорова, Т. А. Fedorova, T. |
|
Subject |
Борошно, тритікале, тісто, хліб, підкислювач.
Мука, тритикале, тесто, хлеб, подкислитель. Flour, triticale, dough, bread, acidulent. |
|
Description |
Вивчено вплив підкислювача на технологічні властивості тіста та якість хліба. Запропонована технологія виготовлення хліба з обойного тритікалевого борошна, яка передбачає внесення 2 % підкислювача «Ефективний» і 2 % пресованих дріжджів. Изучено влияние подкислителя на технологические свойства теста и качество хлеба. Предложена технология изготовления хлеба из обойной тритикалевой муки, которая предусматривает внесение 2% подкислителя «Эффективный» и 2% прессованных дрожжей. Influence of acidified to technological properties of dough and quality of bread. The technology of making bread triticale wholemeal flour, which involves making 2% acidified "Effective" and 2% compressed yeast.
|
|
Publisher |
Зерновые продукты и комбикорма
|
|
Date |
2013-01-30T10:52:04Z
2013-01-30T10:52:04Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5838
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 4;С. 27 -29
|
|