Запис Детальніше

Прискорена технологія виготовлення хліба з тритікалевого борошна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Прискорена технологія виготовлення хліба з тритікалевого борошна
Ускоренная технология изготовления хлеба с тритикалевой муки
Accelerated technology of bread triticale flour
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Федорова, Т. О.
Федорова, Т. А.
Fedorova, T.
 
Subject Борошно, тритікале, тісто, хліб, підкислювач.
Мука, тритикале, тесто, хлеб, подкислитель.
Flour, triticale, dough, bread, acidulent.
 
Description Вивчено вплив підкислювача на технологічні властивості тіста та якість хліба. Запропонована технологія виготовлення хліба з обойного тритікалевого борошна, яка передбачає внесення 2 % підкислювача «Ефективний» і 2 % пресованих дріжджів. Изучено влияние подкислителя на технологические свойства теста и качество хлеба. Предложена технология изготовления хлеба из обойной тритикалевой муки, которая предусматривает внесение 2% подкислителя «Эффективный» и 2% прессованных дрожжей. Influence of acidified to technological properties of dough and quality of bread. The technology of making bread triticale wholemeal flour, which involves making 2% acidified "Effective" and 2% compressed yeast.
 
Publisher Зерновые продукты и комбикорма
 
Date 2013-01-30T10:52:04Z
2013-01-30T10:52:04Z
2003
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5838
 
Language uk_UK
 
Relation № 4;С. 27 -29