Запис Детальніше

Застосування ферментних препаратів у виробництві хліба з тритікалевого борошна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування ферментних препаратів у виробництві хліба з тритікалевого борошна
Применение ферментных препаратов в производстве хлеба тритикалевой муки
The use of enzymes in the production of bread triticale flour
 
Creator Федорова, Т. О.
Федорова, Т. А.
Fedorova, T.
 
Subject Борошно тритікале, хліб, ферментні препарати Фунгаміл Супер та Новаміл.
Мука тритикале, хлеб, ферментные препараты Фунгамил Супер и Новамил.
Triticale flour, bread, enzymes and Funhamil Super Novamil.
 
Description Встановлено, що при виробництві хліба з тритікалевого обойного борошна доцільно застосовувати ферментні препарати. Ферментні препарати Фунгаміл Супер помітно покращує якість хліба, а застосуваня Новамілу забезпечує значне підвищення тривалості збереження хлібом свіжості. Установлено, что при производстве хлеба с тритикалевой обойной муки целесообразно применять ферментные препараты. Ферментные препараты Фунгамил Супер заметно улучшает качество хлеба, а использование Новамила обеспечивает значительное повышение продолжительности сохранения хлебом свежести. Found that the production of bread triticale wholemeal flour are useful with using enzymes. Enzyme preparations Funhamil Super significantly improves the quality of bread and application of Novamilu provide a significant increase in the duration of conservation bread freshness.
 
Publisher Вісник Харківського державного технологічного університету сільського господарства «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв» - Х.: ХДТУСГ
 
Date 2013-01-30T10:52:22Z
2013-01-30T10:52:22Z
2003
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5839
 
Language uk_UK
 
Relation №16;С. 334-338