Запис Детальніше

Застосування продуктів крохмального виробництва в технології хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування продуктів крохмального виробництва в технології хліба
Применение продуктов крахмального производства в технологии хлеба
Product applications starch production technology of bread
 
Creator Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Федорова, Т. О.
Федорова, Т. А.
Fedorova, T.
Казмірчук, О. А.
Казмирчук, Е. А.
Kazmirchuk, O.
Аладьїн, І. А.
Аладьин, И. А.
Aladyin, I.
 
Subject хліб
хлеб
bread
Фалендиш, Н. О. Застосування продуктів крохмального виробництва в технології хліба / Н. О. Фалендиш, Т. О. Федорова, О. А. Казмірчук, І. А. Альдьїн // Хранение и переработка зерна. – №9 (195). – 2007. – С. 48-49.
клейковина
картопляний сік
органолептичні та фізико-хімічні показники якості
клейковина
картофельный сок
органолептические и физико-химические показатели качества
gluten
potato juice
organoleptic and physico-chemical quality
 
Description Встановлено, що додавання сирої клейковини та картопляного соку до рецептури інтенсифікує процес дозрівання тіста, що приводить до скорочення тривалості дозрівання і вистоювання напівфабрикатів, покращує органолептичні та фізико-хімічні показники хліба. Установлено, что добавление сырой клейковины и картофельного сока к рецептуре интенсифицирует процесс созревания теста, что приводит к сокращению продолжительности созревания и выстаивания полуфабрикатов, улучшает органолептические и физико-химические показатели хлеба. Found that the addition of crude gluten and potato juice to the recipe intensifies maturation cycle, which leads to a reduction in the duration of ripening and maturation semi improved organoleptic and physico-chemical parameters of bread.
 
Date 2013-01-30T10:55:06Z
2013-01-30T10:55:06Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5842
 
Language uk_UK