Застосування продуктів крохмального виробництва в технології хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування продуктів крохмального виробництва в технології хліба
Применение продуктов крахмального производства в технологии хлеба Product applications starch production technology of bread |
|
Creator |
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Федорова, Т. О. Федорова, Т. А. Fedorova, T. Казмірчук, О. А. Казмирчук, Е. А. Kazmirchuk, O. Аладьїн, І. А. Аладьин, И. А. Aladyin, I. |
|
Subject |
хліб
хлеб bread Фалендиш, Н. О. Застосування продуктів крохмального виробництва в технології хліба / Н. О. Фалендиш, Т. О. Федорова, О. А. Казмірчук, І. А. Альдьїн // Хранение и переработка зерна. – №9 (195). – 2007. – С. 48-49. клейковина картопляний сік органолептичні та фізико-хімічні показники якості клейковина картофельный сок органолептические и физико-химические показатели качества gluten potato juice organoleptic and physico-chemical quality |
|
Description |
Встановлено, що додавання сирої клейковини та картопляного соку до рецептури інтенсифікує процес дозрівання тіста, що приводить до скорочення тривалості дозрівання і вистоювання напівфабрикатів, покращує органолептичні та фізико-хімічні показники хліба. Установлено, что добавление сырой клейковины и картофельного сока к рецептуре интенсифицирует процесс созревания теста, что приводит к сокращению продолжительности созревания и выстаивания полуфабрикатов, улучшает органолептические и физико-химические показатели хлеба. Found that the addition of crude gluten and potato juice to the recipe intensifies maturation cycle, which leads to a reduction in the duration of ripening and maturation semi improved organoleptic and physico-chemical parameters of bread.
|
|
Date |
2013-01-30T10:55:06Z
2013-01-30T10:55:06Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5842
|
|
Language |
uk_UK
|
|