Запис Детальніше

Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінності
Десерты из кисломолочного сыра повышенной пищевой ценности
Desserts out of lactic cheese with high nutritional value
 
Creator Євлаш, В. В.
Евлаш, В. В.
Yevlash, V.
Нєміріч, О. В.
Немирич, А. В.
Niemirich, O.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
 
Subject Десерт, кисломолочний сир, гемове залізо.
Десерт, кисломолочный сыр, гемовое железо.
Dessert, lactic cheese, heme iron.
 
Description На основі теоретичних та експериментальних досліджень обґрунтовано технологію десерту з кисломолочного сиру з використанням дієтичної добавки «Гемовітал». Встановлено, що новий продукт відрізняється підвищеною харчовою цінністю за вмістом легкозасвоюваного гемового заліза і білка. На основе теоретических и экспериментальных исследований обоснованно технологию десерта из кисломолочного сыра с использованием диетической добавки «Гемовитал». Установлено, что новый продукт отличается повышенной пищевой ценностью за содержимым легкоусвояемого гемового железа и белка. The dessert technology out of lactic cheese with «Gemovital» dietary supplement has been established on the basis of theoretical and experimental researches. It is set that a new product differs with high nutritional value because of content of digestible heme iron and protein.
 
Publisher Молочное дело
 
Date 2013-01-30T10:41:25Z
2013-01-30T10:41:25Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5830
 
Language uk_UK
 
Relation № 10;С. 10-12