Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінності
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінності
Десерты из кисломолочного сыра повышенной пищевой ценности Desserts out of lactic cheese with high nutritional value |
|
Creator |
Євлаш, В. В.
Евлаш, В. В. Yevlash, V. Нєміріч, О. В. Немирич, А. В. Niemirich, O. Гавриш, А. В. Гавриш, А. В. Havrysh, A. |
|
Subject |
Десерт, кисломолочний сир, гемове залізо.
Десерт, кисломолочный сыр, гемовое железо. Dessert, lactic cheese, heme iron. |
|
Description |
На основі теоретичних та експериментальних досліджень обґрунтовано технологію десерту з кисломолочного сиру з використанням дієтичної добавки «Гемовітал». Встановлено, що новий продукт відрізняється підвищеною харчовою цінністю за вмістом легкозасвоюваного гемового заліза і білка. На основе теоретических и экспериментальных исследований обоснованно технологию десерта из кисломолочного сыра с использованием диетической добавки «Гемовитал». Установлено, что новый продукт отличается повышенной пищевой ценностью за содержимым легкоусвояемого гемового железа и белка. The dessert technology out of lactic cheese with «Gemovital» dietary supplement has been established on the basis of theoretical and experimental researches. It is set that a new product differs with high nutritional value because of content of digestible heme iron and protein.
|
|
Publisher |
Молочное дело
|
|
Date |
2013-01-30T10:41:25Z
2013-01-30T10:41:25Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5830
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 10;С. 10-12
|
|