Запис Детальніше

Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції
Измерение цветности сахара в кристаллическом виде для текущего контроля качества готовой продукции
Measurement of color of sugar in the crystalline state for routine quality control of finished products
 
Creator Дадеко, Л. І.
Дадеко, Л. И.
Dadeko, L.
Ковальчук, А. В.
Ковальчук, А. В.
Kovalchuk, A.
Глінкін, С. Ю.
Глинкин, С. Ю.
Glinkin, S.
Чернявська, Л. І.
Чернявская, Л. И.
Chernyavska, L.
Купчик, М. П.
Купчик, М. П.
Kupchik, M. P.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
 
Subject кольоровість
кристалічний
контроль
цукор
якість
прилад
технологічні процеси
вакуум-апарат
цветность
кристаллический
контроль
сахар
качество
прибор
технологические процессы
вакуум-аппарат
color
crystal
control
sugar
quality
device
processes
vacuum apparatus
 
Description Розроблений прилад для визначення кольоровості цукру в кристалічному стані без розбавлення, який дозволяє швидко визначати кольоровість цукру після кожного звареного вакуум-апарата, що дозволяє оперативно оцінювати якість готової продукції і оптимізувати технологічні процеси виробництва.
Разработан прибор для определения цветности сахара в кристал-лическом состоянии без разбавления, который позволяет быстро опре-делять цветность сахара после каждого сварного вакуум-аппарата, что позволяет оперативно оценивать качество готовой продукции и опт-имизировать технологические процессы производства.
A device for determining the color of sugar in the crystalline state without dilution, which allows you to quickly determine the color of sugar after each welded vacuum device that allows you to quickly evaluate product quality and optimize production processes.
 
Date 2013-01-30T11:17:04Z
2013-01-30T11:17:04Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Дадеко, Л. І. Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції / Л. І. Дадеко, А. В. Ковальчук, С. Ю. Глінкін, Л. І. Чернявська, М. П. Купчик, Л. С. Клименко // Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції : науково-технічна конференція цукровиків України. – 2002. – С. 202.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5861
 
Language other