Запис Детальніше

Підвищення біодоступності нутрієнтів зерна шляхом механоактивування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення біодоступності нутрієнтів зерна шляхом механоактивування
Повышение биодоступности нутриентов зерна путем механоактивирования
Increased bioavailability of nutrients by corn using mehanoactivation
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Симахина, Г. А.
Simakhina, G.
Корихалова, О. М.
Корихалова, О. Н.
Koryhalova, O.
 
Subject біологічно активні речовини
біодоступність
механоактивування
диспергування
биологически активные вещества
биодоступность
механоактивирование
диспергирование
biologically active substances
bioavailability
mehanoactivation
dispersing
 
Description Визначено, що всі позитивні зміни, які відбуваються у зерні під час його збагачення мікроелементами, заморожування, сублімації та механоактивування сприяють переходу значної кількості білків з важкорозчинного у легкорозчинний стан, і свідчать про складні конформаційні та деструктивні перетворення біополімерів рослинної сировини в ході цих процесів.Определено, что все положительные изменения, происходящие в зерне при его обогащения микроэлементами, замораживания, сублимации и механоактивировании способствуют переходу значительного количества белков с труднорастворимого в легкорастворимое состояние, и свидетельствуют о сложных конформационных и деструктивных преобразованиях биополимеров растительного сырья в ходе этих процессов.Determined that all positive changes that occur in the grain during its enrichment of trace elements, freezing, sublimation and mehanoactivation facilitate the transition a large number of soluble proteins in the soluble state, and show complex conformational conversion of biopolymers and destructive plant material during these processes.
 
Date 2013-01-30T11:24:36Z
2013-01-30T11:24:36Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Підвищення біодоступності нутрієнтів зерна шляхом механоактивування / Г. О. Сімахіна, О. М. Корихалова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі : зб. наук. пр. – 2009. – Вип. 2(10). – С. 431–435.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5864
 
Language other