Підвищення біодоступності нутрієнтів зерна шляхом механоактивування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення біодоступності нутрієнтів зерна шляхом механоактивування
Повышение биодоступности нутриентов зерна путем механоактивирования Increased bioavailability of nutrients by corn using mehanoactivation |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Симахина, Г. А. Simakhina, G. Корихалова, О. М. Корихалова, О. Н. Koryhalova, O. |
|
Subject |
біологічно активні речовини
біодоступність механоактивування диспергування биологически активные вещества биодоступность механоактивирование диспергирование biologically active substances bioavailability mehanoactivation dispersing |
|
Description |
Визначено, що всі позитивні зміни, які відбуваються у зерні під час його збагачення мікроелементами, заморожування, сублімації та механоактивування сприяють переходу значної кількості білків з важкорозчинного у легкорозчинний стан, і свідчать про складні конформаційні та деструктивні перетворення біополімерів рослинної сировини в ході цих процесів.Определено, что все положительные изменения, происходящие в зерне при его обогащения микроэлементами, замораживания, сублимации и механоактивировании способствуют переходу значительного количества белков с труднорастворимого в легкорастворимое состояние, и свидетельствуют о сложных конформационных и деструктивных преобразованиях биополимеров растительного сырья в ходе этих процессов.Determined that all positive changes that occur in the grain during its enrichment of trace elements, freezing, sublimation and mehanoactivation facilitate the transition a large number of soluble proteins in the soluble state, and show complex conformational conversion of biopolymers and destructive plant material during these processes.
|
|
Date |
2013-01-30T11:24:36Z
2013-01-30T11:24:36Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Підвищення біодоступності нутрієнтів зерна шляхом механоактивування / Г. О. Сімахіна, О. М. Корихалова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі : зб. наук. пр. – 2009. – Вип. 2(10). – С. 431–435.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5864 |
|
Language |
other
|
|