Запис Детальніше

Technological Innovations in the Beet Sugar Production

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Technological Innovations in the Beet Sugar Production
Технологічні інновації у виробництві цукрових буряків
Технологические инновации в производстве сахарной свеклы
 
Creator Гулий, І. С.
Gulyy, I.
Гулый, И. С.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Мирончук, В. Г.
Заєць, Ю. О.
Zaets, Y.
Заец, Ю. А.
Купчик, М. М.
Kupchik, M. M.
Купчик, М. М.
Манк, В. В.
Mank, V.
Манк, В. В.
 
Subject технологічні інновації
technological innovations
технологические инновации
кристалізація
технологічний об'єкт
електричне оброблення
очищення
crystallization
technological object
electrical treatment
purification
кристаллизация
технологический объект
электрическая обработка
очищения
 
Description Національний Університет Харчових Технологій займає лідируючі позиції у розвитку технологічних інновацій у виробництві цукру в Україні. Останнім часом дослідження з розробки нових технологій для видобутку, очищення і кристалізації сахарози були проведені і в Національному Університеті Харчових Технологій.

National University for Food Technologies occupies the leading position in the development of the technological innovations in the beet sugar production in Ukraine. Recently the researches on the development of the new technologies for extraction, purification and crystallization of saccharose have been carried out in National University for Food Technologies.

Национальный Университет Пищевых Технологий занимает лидирующие позиции в развитии технологических инноваций в производстве свекловичного сахара в Украине. В последнее время исследования по разработке новых технологий извлечения, очистки и кристаллизации сахарозы проводятся и в Национальном Университете Пищевых Технологий.
 
Date 2013-01-30T11:38:35Z
2013-01-30T11:38:35Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Technological Innovations in the Beet Sugar Production / R. Gulyy, V. Mironchuk, Y. Zaets, M. Kupchik, V. Mank // Bartes. - Berlin, 2003. – Р. 101-113.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5867
 
Language other