Запис Детальніше

Удосконалення технології спиртових бражок із використанням кислотостійких ферментних препаратів.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології спиртових бражок із використанням кислотостійких ферментних препаратів.
Improvement the technology of alcohol washes using the acid –resistant enzyme preparations.
Усовершенствование технологии спиртовых бражек с использованием кислоустойчевых ферментных препаратов.
 
Creator Шиян, П. Л.
Shiyan, P.
Шиян, П. Л.
Мудрак, Т. О.
Mudrak, T.
Мудрак, Т. Е.
Кириленко, Р. Г.
Kyrylenko, R.
Кириленко, Р. Г.
Syzko, V.
Сизько, В. Б.
 
Subject заміс
сусло
ферментний препарат
дріжджі
зріла бражка
batch
must
yeast
enzyme preparation
fermented wash
замес
сусло
ферментный препарат
дрожжи
зрелая бражка
 
Description Визначено ефективність використання кислотостійких ферментних препаратів (ФП) при отриманні зрілих бражок із крохмалевмісної сировини. Встановлені оптимальні концентрації амілази і глюкоамілази для розріджування замісів і оцукрювання розрідженої маси. Результати досліджень по зброджуванню сусла підтверджують доцільність використання кислотостійких ФП у спиртовому виробництві.

The efficiency of acid-resistant enzyme preparations (EP) in obtaining fermented washes from starch-containing raw materials is defined. The optimal concentration of amylase and glucoamylase for batch dilution and sugaring of the diluted mass is set.
The results of researches on the must fermentation confirm the expedience of the use of acid -resistant EP in alcohol production.

Определена эффективность использования кислотостойких ФП при получении зрелых бражек из крахмалсодержащего сырья. Установлены оптимальные концентрации амилазы и глюкоамилазы для разжижения замесов и осахаривания разжиженной массы. Результаты исследований по сбраживанию сусла подтверждают целесообразность использования кислотостойких ФП в спиртовом производстве.
 
Date 2012-03-26T14:05:14Z
2012-03-26T14:05:14Z
2012
 
Identifier Удосконалення технології спиртових бражок із використанням кислотостійких ферментних препаратів / П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Р. Г. Кириленко, В. Б. Сизько // Харчова промисловість. - 2012. - Вип. 13. - С. 43-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/505