Основні напрямки енерго- та ресурсозбереження в спиртовому виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні напрямки енерго- та ресурсозбереження в спиртовому виробництві
Основные направления энерго- и ресурсосбережения в спиртовом производстве The basic directions energy- and save-energy technology in spirit manufacture |
|
Creator |
Жолнер, І.
Сосницький, В. Гулий, І. С. Українець, А. І. Шиян, П. Л. Артюхов, В. Я. Михайлів, А. П. Жолнер, И. Сосницкий, В. Гулый, И. С. Украинец, А. И. Шиян, П. Л. Артюхов, В. Я. Михайлив, А. П. Zholner, I. Sosnitskiy, V. Ukrainets, A. Shiyan, P. Artyukhov, V. Mihayliv, A. Gulyy, I. |
|
Subject |
енерго-ресурсозберігаюча технологія спиртових бражок
низькотемпературна термоферментативна обробка концентровані ферментні препарати энерго- ресурсосберегающая технология спиртовых бражек низкотемпературная термоферментативная обработка концентрированные ферментные препараты energy and resource saving technology alcoholic mash low-temperature processing termofermentatyvna concentrated enzyme preparations |
|
Description |
В останні роки зусиллями науковців і виробничників розроблена та відпрацьована у виробничих умовах енергозберігаюча технологія спиртових бражок з використанням концентрованих ферментних препаратів селективної дії, яка дозволяє знизити енерговитрати на процес водно-теплової обробки сировини в середньому на 40…50%.
В последние годы усилиями ученых и производственников разработана и отработана в производственных условиях энергосберегающая технология спиртовых бражек с использованием концентрированных ферментних препаратов селективного действия, которая позволяет снизить энергозатраты на процесс водно-тепловой обработки сырья в среднем на 40…50 %. Last years efforts of scientists and production workers develop and fulfil under production conditions energy- and recources saving technologies spirit washes with use concentrated ferment preparations of selective action which allows to lower power inputs on process of water-thermal processing of raw material on the average on 40-50%. |
|
Date |
2012-07-05T09:56:11Z
2012-07-05T09:56:11Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Основні напрямки енерго- та ресурсозбереження в спиртовому виробництві / І. Жолнер, В. Сосницький, І. С. Гулий, А. І. Українець, П. Л. Шиян, В. Я. Артюхов, А. П. Михайлів // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 7. - С. 4-6.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2043 |
|
Language |
other
|
|