Запис Детальніше

Основні напрямки енерго- та ресурсозбереження в спиртовому виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні напрямки енерго- та ресурсозбереження в спиртовому виробництві
Основные направления энерго- и ресурсосбережения в спиртовом производстве
The basic directions energy- and save-energy technology in spirit manufacture
 
Creator Жолнер, І.
Сосницький, В.
Гулий, І. С.
Українець, А. І.
Шиян, П. Л.
Артюхов, В. Я.
Михайлів, А. П.
Жолнер, И.
Сосницкий, В.
Гулый, И. С.
Украинец, А. И.
Шиян, П. Л.
Артюхов, В. Я.
Михайлив, А. П.
Zholner, I.
Sosnitskiy, V.
Ukrainets, A.
Shiyan, P.
Artyukhov, V.
Mihayliv, A.
Gulyy, I.
 
Subject енерго-ресурсозберігаюча технологія спиртових бражок
низькотемпературна термоферментативна обробка
концентровані ферментні препарати
энерго- ресурсосберегающая технология спиртовых бражек
низкотемпературная термоферментативная обработка
концентрированные ферментные препараты
energy and resource saving technology alcoholic mash
low-temperature processing termofermentatyvna
concentrated enzyme preparations
 
Description В останні роки зусиллями науковців і виробничників розроблена та відпрацьована у виробничих умовах енергозберігаюча технологія спиртових бражок з використанням концентрованих ферментних препаратів селективної дії, яка дозволяє знизити енерговитрати на процес водно-теплової обробки сировини в середньому на 40…50%.
В последние годы усилиями ученых и производственников разработана и отработана в производственных условиях энергосберегающая технология спиртовых бражек с использованием концентрированных ферментних препаратов селективного действия, которая позволяет снизить энергозатраты на процесс водно-тепловой обработки сырья в среднем на 40…50 %.
Last years efforts of scientists and production workers develop and fulfil under production conditions energy- and recources saving technologies spirit washes with use concentrated ferment preparations of selective action which allows to lower power inputs on process of water-thermal processing of raw material on the average on 40-50%.
 
Date 2012-07-05T09:56:11Z
2012-07-05T09:56:11Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Основні напрямки енерго- та ресурсозбереження в спиртовому виробництві / І. Жолнер, В. Сосницький, І. С. Гулий, А. І. Українець, П. Л. Шиян, В. Я. Артюхов, А. П. Михайлів // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 7. - С. 4-6.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2043
 
Language other